Verhuur legervoertuigen

Altijd al eens in een oudgediende markante oldtimer willen rijden? ABC Events beschikt over een groot en gevarieerd wagenpark met oldtimers, welke tegenwoordig behoren tot industrieel erfgoed. U kunt zelf achter het stuur kruipen en de voertuigen huren tegen een tarief per dagdeel (vanaf € 400,- per 4 uur). De prijs is inclusief chauffeur/instructeur en exclusief btw en brandstof.

Chauffeur:

Elk voertuig heeft zijn eigen unieke uitstraling en heeft dienst gedaan in de jaren ’50 bij diverse overheden. Wij verhuren onze voertuigen nooit zonder chauffeur/instructeur (uitgezonderd static opstelling) uit veiligheidsoverwegingen. Wel is het mogelijk om onder toezicht van onze chauffeur/instructeur zelf te rijden.

 

echte-legervoertuigen-huren (1)  

 

Tarief:

We rekenen vanaf het moment dat het voertuig onze loods verlaat van de Jan Tademaweg 49 te Haarlem, tot moment van terugkomst.
Totaalprijs bestaat uit de reistijd en het brandstofverbruik (houd rekening met de lagere gemiddelde snelheid van 60/70 km/u).

Voor langere periodes of specifieke wensen, bijvoorbeeld huur waarbij niet continu een chauffeur nodig is (static shows, pendelen op verschillende tijden) maken wij graag een offerte op maat.

 

polizei-voertuig-huren

 

Thema's

t1
t2
t3
t4
t5
t6

Meest geboekt

ral11
tcg4
tar1
Meer evenementen