Toeren met een E-Chopper door Haarlem en omgeving

Nieuw bij ABC Events: de E-Chopper. Deze elektrische scooters zijn milieuvriendelijk, geruisloos, en coronaproof. Daar wil je op rijden!

Ga op pad door de authentieke binnenstad van Haarlem, leer over de geschiedenis tijdens de bunkerrit of geniet van de natuur in de rondrit naar Spaarnwoude. Dit zijn de drie standaardroutes die we hebben uitgezet. Daarnaast is het ook mogelijk om speciaal voor u een route op maat te maken. In Haarlem en omgeving, maar ook door de rest van het land.

Wilt u een graag spelelement tijdens de rondrit, zodat het een race tegen anderen wordt? De rondrit combineren met een teambuildingsactiviteit? Of heeft u andere wensen? We stellen graag de rondrit op maat voor u samen.

Het ontvangst

We ontvangen u op de kantoorlocatie op de Jan Tademaweg te Haarlem. Hier krijgt u een korte instructie over de voertuigen. Iedereen met een AM-rijbewijs (brommer/scooter) mag een E-Chopper besturen. De route krijgt u op papier mee, maar deze kunt u ook inladen op uw telefoon. Elke E-Chopper is namelijk voorzien van een smartphonehouder, dus handsfree de weg volgen is mogelijk.

De rondrit

Wanneer u de instructies heeft gevolgd, gaat u op pad volgens de door u gekozen route. Deze duurt 1 of 3 uur. Het is ook mogelijk om de E-Chopper voor een hele dag te huren en de rit bijvoorbeeld uit te breiden met een heerlijke picknick of borrel. Geniet van de stilte en het groen, de oude architectuur en reuring van de stad of de mooie bunkers in de omgeving.

Bij terugkomst worden de E-Choppers gecheckt en krijgt u uw borg weer terug. Wilt u daarna nog lekker dineren in de stad? Dat kunnen wij voor u regelen. Geef dit aan bij uw reservering en we zorgen dat de ober op u staat te wachten bij aankomst bij het restaurant. Uiteraard bieden we aan wat mogelijk is binnen de dan geldende maatregelen.

 

Duur van het evenement: 1 uur, 3 uur of de hele dag

Aantal personen: vanaf 2 personen

Prijsindicatie: vanaf € 25,00 p.p. excl. borg 

Heeft u een vraag? E-mail of Bel ons 023 - 574 83 79

 

 

huren-van-e-scooter 

e-chopper-tour-haarlem   

e-chopper-bedrijfsuitje

e-scooter

 

 

 

 

Thema's

Meest geboekt

Meer evenementen