Winterse bedrijfsuitjes

Deze evenementen zijn het hele jaar door te boeken, maar uitermate goed geschikt voor de winterse dagen.

Wij bieden een aantal winterse bedrijfsuitjes aan. Deze winterse uitjes zijn zeer leuk om te doen voor rond de feestdagen. Wat dacht u van de ‘Driving Home for Christmas’, waarbij er volledig in kerstsferen een rally wordt gereden. De teams zullen zich moeten gaan verplaatsen, maar in plaats van een arrenslee zullen zij dit doen met authentieke legervoertuigen. De Kerstman is zijn pakketjes kwijt geraakt, en de taak aan de deelnemers om deze te zoeken. Dit arrangement is uit te breiden met een ski/snowboardactiviteit. Sluit het evenement af met een fondue naar keuze en klets gezellig na over de spannende activiteit.

Veluwe by Night en de Dropzone zijn speciaal geschreven voor de kortere dagen. Deze evenementen starten rond de klok van 16.00 uur. Niet lang daarna zal de schemer invallen, waardoor deze evenementen als extra spannend worden ervaren. Trek een extra warme trui aan en ga deze spannende missie aan met elkaar.

Als buitenevenement zijn de Elfspellentocht en Elfstedentocht natuurlijk ook evenementen met leuke thema’s om tijdens de winter te houden. Wie weet de meeste punten binnen te halen met de Oud-Hollandse spelen van de Elfspellentocht of wie kan het woordenraadsel oplossen tijdens de rally, waarbij jullie dorpen bezoeken rondom Spaarnwoude? Tijdens het evenement krijgt elke deelnemer een Unox-muts op en wordt de kennis over de Elfstedentocht op de proef gesteld.

Natuurlijk bieden we ook verschillende evenementen aan die binnen gehouden kunnen worden. Test je kennis tijdens de Christmasquiz, daag je collega’s, vrienden of familieleden uit tijdens de Karaokeshow en ga de strijd aan tijdens de Ik hou van Holland Spelshow Quiz. Dankzij de aankleding en quizdesks met drukknoppen en zwaailampen waan je je in een echte tv-studio.

Al onze evenementen kunnen het hele jaar door worden georganiseerd, maar deze evenementen wilden wij uitlichten voor tijdens de winterperiode.

Kijk voor meer informatie op de pagina’s van de evenementen zelf, of vraag meer informatie aan via het aanvraagformulier!

 

bedrijfsuitjes-in-de-winter  

Thema's

t1
t2
t3
t4
t5
t6

Meest geboekt

tbm2
var7
tar1
Meer evenementen