Jopen Rally

Een spannende rally langs diverse forten en objecten uit de “Stelling van Amsterdam”. Welk team is snel, inventief en beschikt over de meeste tactische vaardigheden? Aansluitend kunt u genieten van een Haarlemse Jopen bierproeverij met eventueel een rondleiding door de brouwerij.

Locatie evenement

Deze missie start bij de brouwerij van het Haarlemse Jopenbier, het Proeflokaal in de Waarderpolder. Deze locatie ligt op steenworp afstand van het gebied dat bekend staat als de “Stelling van Amsterdam”. Na een briefing onder het genot van koffie en thee ontvangt ieder team een koffer met luchtverkenningfoto’s, kaarten, versnaperingen en instructies van het hoofdkwartier.

Rally

Zodra de teamindeling bekend is krijgt iedereen een legeroverall aan. Bij het aanschouwen van onze oude legervoertuigen, waarvan een aantal al meer dan 60 jaar oud zijn, waant u zich even terug in de tijd. De taak is om de verdachte bouwwerken te lokaliseren en er naartoe te rijden om de gestelde vragen te beantwoorden. U kruipt zelf achter het stuur en manoeuvreert deze stoere wagens met uw team door kleine dorpjes en over slingerende landweggetjes.

Veiligheid

De veiligheid van de deelnemers staat bij ABC Events hoog in het vaandel. Ieder voertuig krijgt een instructeur mee die u alles over het voertuig en het gebied weet te vertellen.

Bierproeverij en rondleiding brouwerij

Combineer het evenement met een van de mogelijke bierproeverijen of bier-spijsproeverijen in het Proeflokaal of een rondleiding door de brouwerij. Mail of bel voor de mogelijkheden.

 

Duur van het evenement: 4 uur

Aantal personen:  vanaf 16 t/m 500 deelnemers (meer of minder op aanvraag).

Prijsindicatie:  € 80,00 p.p.  excl. btw

 

Heeft u een vraag?  E-mail of Bel ons  023 - 574 83 79

 

Thema's

Meest geboekt

Meer evenementen