Coronaproof bedrijfsuitje

Vanaf juli mogen groepen weer bij elkaar komen tot maximaal 100 personen.
Dit houdt in dat er weer meer bedrijvigheid in Nederland komt en ook dat de (bedrijfs)evenementen en -uitjes weer plaats mogen gaan vinden.
Doordat er nog geen vaccin is, moet 1,5 meter afstand nog wel worden nageleefd en dit vergt wat aanpassingen en toevoegingen in onze huidige evenementen.
Daarom vindt u op deze pagina een overzicht van de evenementen die wij aanbieden, waarbij deze afstand gegarandeerd wordt en u op een veilige manier een evenement kunt hebben in de huidige samenleving.

 

Een overzicht van onze coronaproof uitjes:

Behind Enemy Lines – Rally rijden met teambuildingopdrachten

Dit evenement is een combinatie van de twee bestaande evenementen ‘Jan Soldaat Rally’ en ‘Geschikt of Ongeschikt’. De groep zal worden opgesplitst in twee pelotons die bestaan uit teams van vier personen. Het eerste peloton zal starten met een verkorte versie van de Jan Soldaat Rally. Het tweede peloton gaat aan de slag met de 'Geschikt of Ongeschikt' (een landmachttraining), waarbij fysieke en mentale kracht wordt getest bij verschillende opdrachten. Halverwege de middag wisselen de teams van activiteit. Welk team kan het beste samenwerken, weet de meeste punten te behalen en wint?

Duur activiteit: 4 uur
Locatie: Spaarnwoude (Haarlem) of Uddel/Garderen (Veluwe)
Kosten: € 85,00 p.p. (Haarlem) en € 99,00 (Veluwe)
Aantal deelnemers: 16 t/m 64

 

Secret Agent Mission – Rally rijden met gps-tocht

Er zijn in het gebied cryptische aanwijzingen gevonden die mogelijk door vijanden zijn achter gelaten. Het is aan jullie de taak om deze te vinden en de puzzel op te lossen. Het eerste peloton zal in de legervoertuigen starten en in het gebied opzoek gaan naar kennis over de vijanden en de aanwijzingen. Het tweede peloton gaat met een gps te voet op zoek naar de aanwijzingen. Lukt het ze om allemaal te vinden? Halverwege de middag draaien de pelotons om van functie. Tot slot zullen de aanwijzingen ontcijferd moeten worden tijdens een eindopdracht. Welk team lukt het om de missie tot voltooiing te brengen?

Duur activiteit: 4 uur
Locatie: Spaarnwoude (Haarlem) of Uddel/Garderen (Veluwe)
Kosten: € 85,00 p.p. (Haarlem) en € 99,00 (Veluwe)
Aantal deelnemers: 16 t/m 64

 

Dropzone – op pad met echte legerradio’s

Dit evenement organiseren wij al vele jaren en kan goed worden uitgevoerd in de huidige situatie. Doordat de deelnemers te voet op pad gaan, is het makkelijk om 1,5 meter afstand te houden van elkaar en we hebben een aantal aanpassingen gemaakt om dit nog beter te garanderen. Zo zijn de groepen kleiner dan voorheen (maximaal 5 deelnemers per groep) en zullen alle deelnemers gebracht of opgehaald worden bij een drop-off point.

Duur activiteit: 4 uur
Locatie: Spaarnwoude (Haarlem) of Uddel/Garderen (Veluwe)
Kosten: € 59,00 p.p.
Aantal deelnemers: 16 t/m 80

 

Teambuildingactiviteiten

Er zijn teambuildingactiviteiten in drie verschillende thema’s beschikbaar. Geschikt of Ongeschikt (legerthema), Reis om de Wereld en de Elfspellentocht (Oud-Hollandse spelen). Bij deze evenementen worden er wederom kleinere groepen gemaakt om afstand houden makkelijker te maken. Ook hebben wij verschillende activiteiten aangepast en toegevoegd waardoor we deze evenementen op een manier kunnen aanbieden die u van ons gewend bent. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan meteen meer informatie aan en wij zullen u alles vertellen over de verschillende activiteiten die u per thema kunt verwachten.

Duur activiteit: 3-4 uur
Locatie: Spaarnwoude (Haarlem) of Uddel/Garderen (Veluwe)
Kosten: € 45,00 p.p.
Aantal deelnemers: 20 (Reis om de Wereld en Elfspellentocht) of 30 (Geschikt of Ongeschikt) t/m 100

 

Army Experience - Legervoertuig rijden

Bent u met vier personen of een huishouden (maximaal 8 personen), dan kunt u nu voor een voordelig tarief een legervoertuig huren, inclusief chauffeur in Haarlem of op de Veluwe! Ga met dit unieke voertuig een middag op pad langs oude forten en mooie gebieden en geniet van het ritje. Eventueel uit te breiden met een picknick of borrel tijdens de tocht.

Duur activiteit: 4 uur
Locatie: Haarlem of Veluwe (Vaassen, Garderen).
Andere locaties in overleg
Kosten: € 399,00 per voertuig
Aantal deelnemers: 4 (indien niet hetzelfde huishouden) tot en met 8 (indien wel hetzelfde huishouden)

 

Al onze evenementen zullen starten met een korte anti-pandemie-training. Hierbij zult u op ludieke wijze uitleg krijgen over handen wassen, mondkapjes op- en afdoen en afstand houden van elkaar.

Tevens werken wij veel met maatprogramma’s. Mocht u bijvoorbeeld met meer of minder deelnemers zijn, langer of korter de tijd hebben of een ander budget? Laat dit dan vooral aan ons weten en dan gaan we een passend evenement voor u samenstellen dat aan uw wensen voldoet.

Door onze Daf legervoertuigen zo in te richten met plexiglas kunnen er op een verantwoorde en veilige manier 4 tot 5 deelnemers in het voertuig, afhankelijk van het evenement. Er wordt een plaat in de lengte geplaatst, waardoor er in de achterbak 4 deelnemers kunnen plaatsnemen. Wanneer deelnemers zelf mogen rijden, zal er ook een plaat worden geplaatst tussen de bestuurder en bijrijder, waardoor er een extra deelnemer in het voertuig kan.

Alle prijzen zijn exclusief btw.

 

Heeft u een vraag?  E-mail of Bel ons 023 - 574 83 79

 

ABC Events - voor de leukste coronaproof bedrijfsuitjes!

 

Thema's

Meest geboekt

Meer evenementen