Coronaproof bedrijfsuitje

Wij houden ons bij het organiseren van de evenementen aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid. In voertuigen hoeft geen 1,5 meter afstand gehouden te worden. Het dragen van een mondkapje in een voertuig is aanbevolen, maar niet verplicht. U kunt dit dus zeker opzetten. Wij kunnen daar ook in voorzien, indien gewenst.

Buiten de voertuigen moet wel 1,5 meter afstand gehouden worden. Dit is bij onze evenementen geen probleem. Tijdens de teambuildingsevenementen zorgen wij ervoor dat we activiteiten aanbieden waarbij de deelnemers niet binnen 1,5 meter afstand van elkaar hoeven staan. Zo hebben wij bijvoorbeeld de brancardrace van de Geschikt of Ongeschikt aangepast naar een estafette. Bij de evenementen waarbij de deelnemers te voet op pad gaan kunnen zij ook minimaal 1,5 meter afstand houden van elkaar. De communicatie over zo'n afstand en het juist beantwoorden van de vragen vergt misschien wat extra communicatieskills, die op deze manier juist goed getraind kunnen worden.

Evenementen op het water

De sloepen-/botenevenementen kunnen ook doorgaan. In boten moet 1,5 meter afstand gehouden worden, waardoor er minder deelnemers in een boot kunnen en er dus meer boten gehuurd moeten worden. Hierdoor zijn er wel meer teams en wordt het competitie-element verhoogd, wat weer voor meer spanning zorgt. Welk team weet het beste met elkaar te communiceren en de vragen te beantwoorden?

Nieuwe evenementen

Tot slot hebben wij twee nieuwe evenementen, ook speciaal voor particulieren. Ga op tour door Haarlem en omgeving op onze nieuwe E-choppers. Deze electrische en milieuvriendelijke scooters geven u een vrij gevoel! Of houdt u van een beetje adrenaline en een race tegen de klok? Huur dan onze Bomkoffer, met verschillende spelopties voor alle soorten groepen.

Al deze aanpassingen zijn voor ons geen probleem. Wij werken altijd met maatprogramma’s en met deze aanpassingen kunnen wij de evenementen alsnog aanbieden op een manier die u van ons gewend bent en kunt verwachten.

Samen met u willen wij een topjaar maken, met de leukste evenementen, speciaal voor u gemaakt.

 

Heeft u een vraag of wilt u een aanvraag doen?  E-mail of Bel ons 023 - 574 83 79

 

ABC Events - voor de leukste coronaproof bedrijfsuitjes!

 

Thema's

t1
t2
t3
t4
t5
t6

Meest geboekt

var7
tvl3
ral11
Meer evenementen