Ik hou van holland spelshow quiz

Een show, een spel en een quiz in één! Een super Hollands, humoristisch en verrassend spel waarbij uw Nederlandse kennis tot in de puntjes wordt getest.
Onze oer-Hollandse quizmaster neemt u mee naar de wondere wereld van ‘Ik Hou van Holland’!

Quiz

De unieke ‘Ik Hou van Holland’ Spelshow Quiz is een ongeëvenaarde quiz waarbij iedereen actief meedoet. Onderverdeeld in teams staat men achter een professionele quizdesk inclusief drukknop en zwaailamp.
ABC Events haalt alles uit de kast om u en uw gezelschap een onvergetelijke avond te bezorgen!
De ruimte wordt omgebouwd tot feestelijke spelshowstudio, met quizdesks, videoscherm, projector, geluidsinstallatie en aankleding.

De show start met een filmfragment en de begintune van het alom bekende ‘Ik Hou van Holland’ lied. Vervolgens treedt onze vrolijke spelshowhost naar voren, die jullie meeneemt naar de “Ik Hou van Holland” wereld.

Quizvragen

Tijdens de quiz testen wij de kennis van uw Nederlandse taal, de Nederlandse muziek, Nederlandse uitvindingen en nog veel meer. U bent van harte welkom om eigen vragen aan te leveren. Heeft u zin in een fantastische show, een enerverend spel, met veel hilarische momenten? Dan is dit evenement voor u!

Locatie Quiz

ABC Events organiseert quizzen op eigen locaties in Amsterdam, Haarlem, Garderen, Utrecht en Helvoirt.
Daarnaast is het ook mogelijk een Quiz te verzorgen op een door u gekozen locatie. Wij komen in heel Nederland en zelfs België!

 

 

Duur van dit evenement: in overleg

Aantal personen: vanaf 20 t/m 1000 deelnemers (meer of minder op aanvraag). 

Prijsindicatie: € 1500,-. Vanaf 60 personen: € 25,- per persoon. Exclusief transportkosten.

 

Heeft u een vraag? E-mail of Bel ons 023 - 574 83 79

Thema's

t1
t2
t3
t4
t5
t6

Meest geboekt

tcg4
tvl3
var7
Meer evenementen