Amsterdam Adventure Rally

De planten gaan weer bloeien, bomen worden groener en geleidelijk aan wordt het warmer: ABC Events heeft een prachtige lentemissie voor u klaarliggen! Een gloednieuwe missie midden door de Amsterdamse bossen: de “Amsterdam Adventure Rally”. ABC Events haalt u weg uit de donkere kantoren en neemt u mee de frisse buitenlucht in, waar de stoere authentieke legervoertuigen klaarstaan. Na ontvangst met koffie stapt u in de stoere wagens en gaat u in teams met elkaar de uitdaging aan!

Ultieme nauwkeurigheidstest

Wanneer de schemer invalt, gaat u als beroepsmatig soldaat in bezit van een stalen koffer met gadgets en instructies de strijd aan met uw collega’s. Gedurende 2,5 uur verplaatsen de teams zich met de historische legervoertuigen over de donkere bospaden, op zoek naar aanwijzingen om de missie te voltooien. Tussendoor dienen er diverse militaire vraagstukken te worden ontraadseld. De navigatie wordt door de personen achter in het voertuig uitgevoerd met behulp van een GPS, een ultieme test! De bestuurder is afhankelijk van de nauwkeurigheid van zijn teamgenoten…

Code kraken

De aanwijzingen zijn te vinden op zogenoemde ‘waypoints’. Het is zaak alle waypoints op te sporen waardoor de "code" gekraakt kan worden, elk teamlid is hier vol bij betrokken. De winnaar is het team dat als eerste heelhuids met het voertuig én de gekraakte code terugkeert op de thuisbasis!

Veiligheid voorop

Om uw veiligheid te kunnen waarborgen, rijdt er gedurende de rally in ieder voertuig een instructeur van ons mee. Deze geeft de bestuurder uitgebreide instructies en waar nodig veiligheidsaanwijzingen.

 

 

 

De tijden zijn in overleg aan te passen!

Aantal personen:  vanaf 16 deelnemers

Prijsindicatie:  € 90,00 p.p.  excl. btw

 

Heeft u een vraag?  E-mail of Bel ons  023 - 574 83 79

Thema's

Meest geboekt

Meer evenementen