Rally Rijden


Rally rijden in robuuste legervoertuigen!

Tijdens het Jeep Rally Rijden ligt de nadruk op het rijden met deze uitzonderlijke vorm van techniek, de mooie plekjes die Nederland te bieden heeft en op een stuk teambuilding wat bij een bedrijfsuitje natuurlijk niet mag ontbreken.

Zo kunt u tijdens het rally rijden terecht komen op de mooiste plekjes van Nederland; tussen de tulpenbollen, in de polders nabij Spaarndam en bij de daarbij horende unieke waterwerken. Zelfs een overtocht met de pont kan onderdeel zijn van uw route.

Het rally rijden kan gebeuren met een aantal verschillende typen voertuigen. Wij hebben Jeeps, Landrovers, en DAFjes. Afhankelijk van de groepsgrootte kunt u kiezen voor één type of meerdere typen voertuigen.

Naast de prachtige tochten die u kunt afleggen, hebben wij ook diverse missies voor u klaar liggen. Tijdens deze missies bent u aan het rally rijden over de bospaden op de Veluwe of tussen de weilanden door, in de polder midden in de Randstad.

Bedrijfsuitje, bedrijfsfeest, personeelsfeest, vrijgezellenfeest, rally rijden, personeelsuitje, teamuitstapje, afdelingsuitje, zeilen, varen, gps varenDe verschillende missies voert u uit met authentieke legerjeeps en trucks. Naast dit stukje ouderwetse techniek, krijgt u op een aantal van onze missies een modern hulpmiddel mee: een GPS ontvanger waarmee u dankzij Amerikaanse spionagesatellieten uw positie kunt bepalen. Het Rally Rijden gaat soms over onverharde paden, met als doel het verzamelen van aanwijzingen. Deze zijn te vinden op zogenoemde waypoints. Het is zaak alle aanwijzingen op te sporen en de CODE te kraken. Iedereen in het voertuig is hierbij betrokken.