Bent u van plan een vrijgezellenuitje te organiseren? Dan bent u bij ABC Events aan het juiste adres! ABC Events heeft een groot aantal vrijgezellenactiviteiten in huis, graag helpen wij u met het plannen van het perfecte vrijgezellenuitje.

Hieronder volgt een greep uit de evenementen die wij aanbieden voor een actieve vrijgezellendag:

Zeilen

Tijdens dit evenement neemt u zelf de touwtjes in handen. Afhankelijk van de vaardigheden van de deelnemers verzorgen wij een training op het eigen niveau, waarna u instructies krijgt van onze instructeurs.

Rally rijden

De naam zegt het al; rally rijden met echte legerjeeps. Ons vertrouwde personeel en onze robuuste voertuigen worden bij deze spannende rally op ludieke wijze ingezet.

Tijdens de navigatie-contest bij Jeep Rally rijden ligt de nadruk op het rijden met deze uitzonderlijke en authentieke voertuigen, de mooie plekjes die Nederland te bieden heeft en op een stuk competitie wat bij een actief vrijgezellenuitje natuurlijk niet mag ontbreken. Ook is dit uitje makkelijk te combineren met de andere uitjes op deze pagina, om de dag geheel onvergetelijk te maken!

Paintballen

Wanneer u gaat paintballen ontvangt u uitgebreide instructies en een paintballuitrusting. De frontlinie waarin u opereert is erg uitgestrekt en biedt veel plaatsen waar u zich kunt verschuilen. Op deze plek zal intensief gestreden worden. Welk team is snel, inventief en onzichtbaar voor de vijand? Natuurlijk kan de vrijgezel, indien gewenst, een extra outfit en extra opdrachten krijgen.

Skiën

Skiën wordt gedaan in een groot overdekt sneeuwoord waar u met uw gezelschap de afdalingen aangaat. Dat kan mét en zonder begeleiding.

Zoals u ziet, kunt u met een avontuurlijke instelling bij ABC Events alle kanten op. Bent u geïnteresseerd in de actieve vrijgezellenuitjes van ABC Events of wilt u meer informatie?

Neem dan nu contact op met ABC Events of vul het aanvraagformulier in!