Vrijgezellenfeest

Wat is een vrijgezellenfeest?
Een vrijgezellenfeest is een feest dat door vrienden, familie of kennissen van de bruid of bruidegom georganiseerd wordt, om afscheid te nemen van het ongehuwde vrijgezellenbestaan. Dit voordat de bruid en bruidegom in kwestie in het huwelijk treden. Het vrijgezellenfeest voor de bruid wordt doorgaans door een groep vriendinnen van de bruid georganiseerd, het vrijgezellenfeest voor de bruidegom door een groep vrienden van de bruidegom.

Het vrijgezellenfeestje is er doorgaans op gericht om de bruid of bruidegom voor paal te zetten. De locatie, de dag, het tijdstip en het antwoord op de vraag óf er überhaupt een vrijgezellenfeest gaat komen, dient bij voorkeur tot op het laatste moment geheim te worden gehouden om zo de vrijgezel zo veel mogelijk te verrassen. Het is gebruikelijk dat de vrijgezel tijdens het vrijgezellenfeest in een opvallend kledingstuk wordt gehesen, zodat hij of zij duidelijk te herkennen is. In deze hoedanigheid dienen vaak één of meerdere gênante opdrachten uitgevoerd te worden.

Op onze websites vindt u een breed scala aan vrijgezellenactiviteiten die interessant kunnen zijn voor uw vrijgezellenuitje.
Klik hier voor de mogelijkheden