Vrijgezellenfeest workshop

Klik hier voor een overzicht van onze vrijgezellenuitjes
Een workshop voor uw vrijgezellenfeest!

Naast de vrijgezellenactiviteiten en vrijgezellendagen heeft ABC Events nu ook vrijgezellenfeest workshops. Het aanbod bestaat uit interactieve, recreatieve, inspirerende en creatieve workshops. Dit om een toevoeging te geven aan de toch al speciale vrijgezellendag.

Door uw vrijgezellendag uit te breiden met een vrijgezellenfeest workshop, die direct in het thema of programma past, slaat u de spijker op z’n kop. Wij hebben inmiddels verschillende onvergetelijke workshops ontwikkeld waarmee wij ons richten op vrijgezellenfeesten in de breedste zin van het woord.

Wat is het verschil tussen een gewone workshop en een vrijgezellenfeest workshop?

Speciaal voor onze vrijgezellenfeest workshops, wordt er bij meerdere activiteiten een directe link gelegd tussen de activiteiten in de workshop en het huwelijk. Dit zorgt niet alleen voor veel hilariteit en plezier, maar tevens voor een aantal wijze lessen.

Door het bovengenoemde is uw vrijgezellenfeest workshop educatief, recreatief en vooral inspirerend. Onze workshops worden begeleid door vooral jonge en enthousiaste werknemers, die op vlotte en natuurlijke wijze onze gasten inspireren, motiveren maar vooral vermaken.

Voor meer informatie of een reservering, neem dan contact op met ABC Events!
Klik hier voor een overzicht van onze vrijgezellenuitjes