Missie Veluwe by night

ABC Events heeft voor de winter avonden een uitzonderlijke missie voor u klaar liggen:
Veluwe by Night. Tijdens deze wintermissie rijdt u een rally over de donkere bospaden op de Veluwe. De missie voert u uit met authentieke legerjeeps en legertrucks. Naast dit stukje ouderwetse techniek krijgt u een modern hulpmiddel mee: een GPS ontvanger waarmee u dankzij Amerikaanse spionagesatellieten uw positie kunt bepalen.

Position

Verscholen in de natuur liggen twee prachtige locaties voor deze missie; 4-Sterrenhotel Bilderberg "Speulderbos" en 4-Sterrenhotel Bilderberg "Groot Heideborgh", beiden gelegen te Garderen.

E.T.A. - Estimated Time of Arrival

Rond de klok van 16:00 uur (of een andere tijd naar keuze) ontvangen wij u en uw nietsvermoedende gezelschap op ons hoofdkwartier. Hier krijgt u de mogelijkheid tot het nemen van een hapje en een drankje. Alcohol is nu nog uit den boze… Als de schemer invalt, krijgt u van korporaal Jan een briefing.

Headquarters

De bataljons worden ingedeeld en de instructies worden gegeven aan de captains. In de nabijheid van de briefinglocatie staat een aantal legervoertuigen verdekt opgesteld. Met deze legervoertuigen zullen de teams de duisternis in rijden.

Keep them rolling!

De missie gaat van start. Gedurende drie uur verplaatsen de teams zich met de robuuste legervoertuigen over de donkere bospaden op zoek naar aanwijzingen om de missie te completeren. De navigatie wordt door de personen achter in het voertuig uitgevoerd met behulp van een GPS en een kaart. De navigator naast de bestuurder ontvangt de posities van deze personen en geeft deze door aan de chauffeur.

Safety

Om uw veiligheid te kunnen waarborgen, rijdt er in ieder voertuig een instructeur van Jan Soldaat mee, hij geeft waar nodig aanwijzingen over de veiligheid.

Target

Rijdend over de donkere, vaak onverharde paden verzamelen de teams aanwijzingen. Deze zijn te vinden op zogenoemde waypoints. Het is zaak alle waypoints op te sporen en de "ENIGMA CODE" te kraken, iedereen in het voertuig is hierbij betrokken.

Enigma was hét decodeersysteem gedurende de Tweede Wereldoorlog. De winnaar is het team dat als eerste heelhuids met het voertuig en de gekraakte Enigma code terugkeert op de thuisbasis.

Enjoy / Sleepover

De rally neemt ongeveer drie uur in beslag. In ons hoofdkwartier volgt na afloop een prijsuitreiking waarnu u de mogelijkheid krijgt om gezellig na te borrelen en de sterke verhalen van de missie aan te horen. Tussentijds krijgt u warme erwtensoep met roggebrood en katenspek. In ons hoofdkwartier volgen een prijsuitreiking en een borrel. Desgewenst kunt u met uw gezelschap overnachten in het hotel.

Options

Om het avontuur nog groter te maken, kunnen wij een o.a. helicopterdropping toevoegen aan het programma. De helicopter kunnen wij op tien minuten loopafstand van het hoofdkwartier laten landen en opstijgen. De heli brengt de teams vervolgens naar een alternatief startpunt waar de voertuigen klaar staan voor de rally. De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte.

 

Duur van het evenement:  4 uur

Aantal personen:  vanaf 16 t/m 500 deelnemers (meer of minder op aanvraag).

Prijsindicatie:  € 99,00 p.p.

 

 

 

 

 

 

 

 

Thema's

Meest geboekt

Meer evenementen