Missie Veluwe by night

ABC Events heeft voor de lange avonden een uitzonderlijke missie voor u klaar liggen:
Veluwe by Night. Tijdens deze avondmissie, vaak uitgevoerd in de herfst en winter, rijdt u een rally over de donkere bospaden op de Veluwe. De missie voert u uit met authentieke legerjeeps en legertrucks. Naast dit stukje ouderwetse techniek krijgt u een modern hulpmiddel mee: een GPS waarmee u dankzij Amerikaanse spionagesatellieten uw positie kunt bepalen.

Position

Verscholen in de natuur liggen twee prachtige locaties voor deze missie; 4-Sterrenhotel Bilderberg "Speulderbos" en 4-Sterrenhotel Bilderberg "Groot Heideborgh", beiden gelegen te Garderen. Een derde geheime locatie is "'t Vossegat"in Uddel.

E.T.A. - Estimated Time of Arrival

Rond de klok van 16:00 uur (of een andere tijd naar keuze) ontvangen wij u en uw nietsvermoedende gezelschap op ons hoofdkwartier. Hier krijgt u de mogelijkheid tot het nemen van een hapje en een drankje. Alcohol is nu nog uit den boze… Als de schemer invalt, krijgt u van korporaal Jan een briefing.

Headquarters

De bataljons worden ingedeeld en de instructies worden gegeven aan de captains. In de nabijheid van de briefinglocatie staat een aantal legervoertuigen verdekt opgesteld. Met deze legervoertuigen zullen de teams de duisternis in rijden.

Keep them rolling!

De missie gaat van start. Gedurende tweeënhalf uur verplaatsen de teams zich met de robuuste legervoertuigen over de donkere bospaden op zoek naar aanwijzingen om de missie te completeren. De navigatie wordt door de personen achter in het voertuig uitgevoerd met behulp van een GPS. Tevens moeten er vragen worden beantwoord worden en mogelijk vijandelijkheden ontweken worden (indien bijgeboekt).

Safety

Om uw veiligheid te kunnen waarborgen, rijdt er in ieder voertuig een instructeur van Jan Soldaat mee, hij geeft waar nodig aanwijzingen over de veiligheid.

Target

Rijdend over de donkere, vaak onverharde paden verzamelen de teams aanwijzingen. Deze zijn te vinden op zogenoemde waypoints. Het is zaak alle waypoints op te sporen en de "ENIGMA CODE" te kraken, iedereen in het voertuig is hierbij betrokken.

Dankzij drie Polen die de eerste opzet maakte voor het decoderen van de Enigma code, kunnen jullie nu aan de slag met het decoderen van de nieuwst verkregen enigma code. De winnaar is het team dat als eerste heelhuids met het voertuig en de gekraakte Enigma code terugkeert op de thuisbasis.

Enjoy / Sleepover

De rally van begin tot eind neemt ongeveer vier uur in beslag. In ons hoofdkwartier volgt na afloop een prijsuitreiking waarnu u de mogelijkheid krijgt om gezellig na te borrelen en de sterke verhalen van de missie aan te horen. Desgewenst kunt u met uw gezelschap genieten van een defensiemaaltijd of een luxe driegangendiner en kunt u blijven overnachten in het hotel.

Options

Om het avontuur nog groter te maken, kunnen wij een o.a. helikoptervlucht toevoegen aan het programma. De helikopter brengt de teams vanaf de startlocatie naar een alternatief startpunt waar de voertuigen klaar staan voor de rally. De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte.

 

Duur van het evenement:  4 uur

Aantal personen:  vanaf 16 t/m 500 deelnemers (meer of minder op aanvraag).

Prijsindicatie:  € 129,00 p.p.

 

 

 

 

 

 

 

 

Thema's

t1
t2
t3
t4
t5
t6

Meest geboekt

tvl3
var7
tcg4
Meer evenementen