Varen op Koningsdag

De straten kleuren oranje, heel Nederland viert feest. Koningsdag, traditioneel de leukste dag van het jaar op het water! Langs de karakteristieke Amsterdamse grachten openen vrijwel alle kroegjes en cafés hun deuren voor de grote mensenmassa. Wilt u deze dag vieren op een sloep inclusief kapitein, bemanning, uitgebreide bar met heerlijke dranken en hapjes? ABC Events biedt luxe vaartochten door de stad!

Koningsdag

Tijdens Koningsdag (27 april) is het elk jaar weer razend druk in onze hoofdstad. Om de straatdrukte te ontvluchten, maar niet onze bruisende stad Amsterdam, bieden wij sloepen aan met kapitein en bemanning. U kunt een sloep huren waarbij u aan boord naast het hopelijk zonnige weer en het feestelijke uitzicht, ook kunt genieten van onze goed gevulde bar met heerlijke dranken en hapjes (zit bij de prijs inbegrepen)!

Sloep huren

Mocht u besluiten om een sloep te huren, dan wordt u op de afgesproken tijd en locatie opgepikt door een van onze ervaren kapiteins in de speciale Koningsdag boot. Wees er snel bij, de vraag naar sloepen is gigantisch!

 

De tijden en prijs in overleg

Aantal personen: vanaf 30 t/m 500 deelnemers (meer of minder op aanvraag). 

 

Heeft u een vraag?  E-mail of Bel ons  023 - 574 83 79

Thema's

Meest geboekt

Meer evenementen