Tussen de wal en het schip

Wel eens tussen wal en schip geraakt? In deze rally waarbij alles draait om de juiste tactiek, kennis en teamwork, gaat u moedwillig de uitdaging aan op wal en op schip. Middels authentieke legervoertuigen en snelle moderne jachten waarop diverse opdrachten moeten worden uitgevoerd, wordt men getest op denkvermogen.

Locatie evenement

Startpunt is Fort H te Muiden waarna u zich richting Volendam begeeft.

Rally versus zeiltocht

Onderverdeeld in twee groepen gaat de strijd van start. De ene groep klimt achter het stuur van historische legervoertuigen welke in de jaren 50 dienst hebben gedaan bij de defensie. De andere groep start haar zeiltocht op een snelle moderne jacht langs de schitterende Zuiderzee met dezelfde eindbestemming: het pittoreske Volendam waar een overheerlijke lunch klaarstaat. Tijdens de tour komen de teams voor diverse opdrachten te staan. Na de lunch wisselen ze van vervoersmiddel en zetten ze koers richting Muiden.

Winnaar

In deze race draait het niet om snelheid, maar om juiste beantwoording en interpretatie van de vragen. Het winnende team zal proostend zegevieren en wint de "Tussen de wal en het schip" bokaal.

 

 

Duur van het evenement: 8 uur

Aantal personen:  vanaf 16 t/m 200 deelnemers (meer of minder op aanvraag).

Prijsindicatie:  € 199,00 p.p.  excl. btw

 

 

Heeft u een vraag?  E-mail of Bel ons  023 - 574 83 79

 

 

 

Thema's

Meest geboekt

Meer evenementen