The Battle

Een spannende regatta op het Uitgeester- of Alkmaardermeer! Na een fanatieke ochtendtraining waarbij diverse zeil- en wedstrijdinstructies worden gegeven en het niveau wordt getoetst, is het tijd voor de praktijk. Welk team mag zich winnaar noemen? Na een uitgebreide schipperslunch volgt er een briefing voor het middaggedeelte: The Battle. 

Regatta

Rond het middaguur verschijnen alle deelnemende schepen aan de startlijn, waarnaast het startschip ligt. Hier wordt een zogenoemd 10-minutensein gegeven: de tijd waarin de teams hun startpositie in moeten nemen. Gaat de luide scheepshoorn af? Dan moeten alle zeilen worden bijgezet: de regatta gaat van start!

Competitie-element

Bij deze regatta worden alle deelnemende schepen zelfstandig door de teams gevaren. Wel is op ieder schip (indien nodig) een instructeur aanwezig, om eventuele vragen te beantwoorden. Gedurende de race beschikt ieder team over twee boten, op deze manier kunnen de teams elkaar dwarsbomen door bijvoorbeeld de wind uit elkaars zeilen te ontnemen.

Winnaar

Na een enerverende dag op het water keren de teams terug naar de thuishaven, waar een schippersborrel (optioneel) klaarstaat. De spanning stijgt, want wie is de winnaar? Slechts één team mag zichzelf winnaar noemen van ''the Battle''!

Extra

Om het avontuur compleet te maken bieden wij extra mogelijkheden, stuur hiervoor een email of bel 023 - 574 83 79.

Wilt u ook een rally in authentieke legervoertuigen erbij? Kijk dan eens bij de Watergeuzenregatta!

 

Duur van het evenement: 8 of 5 uur

Aantal personen:  vanaf 20 t/m 200 deelnemers (meer of minder op aanvraag).

Prijsindicatie:  € 49,00 p.p.  excl. btw

 

Heeft u een vraag?  E-mail of Bel ons  023 - 574 83 79

Thema's

Meest geboekt

Meer evenementen