Vrijgezellen rally

Het einde van je vrijgezellentijdperk vieren doe je met de ‘Vrijgezellen Rally’! Een missie waarbij het net zoals de huwelijksvoorwaarden en vriendschap draait om communicatie, strategie, uithoudingsvermogen en tactiek. Het evenement bestaat uit de rally door de Stelling van Amsterdam in authentieke legervoertuigen, gecombineerd met een Paintball game. Deze twee uitdagende elementen garanderen een avontuurlijk en gezellig vrijgezellenfeest.

Locatie evenement

Start- en eindpunt ligt in Wormerveer. De rally speelt zich af rondom de Stelling van Amsterdam. Missie: tijdens de missie dienen verschillende opdrachten uitgevoerd te worden, waarbij de vrijgezel extra zal worden uitgedaagd. De vooraf verkregen kaart en luchtfoto’s zullen de weg wijzen naar diverse locaties waar de opdrachten verborgen liggen. Uiteindelijk zult u aankomen bij de Paintball-locatie waar de strijd zich zal voortzetten. Veiligheid staat bij ABC Events hoog in het vaandel, ieder team krijgt dan ook een begeleider mee die u alles over het voertuig en de Paintball game weet te vertellen.

Borrel

Na afloop van het evenement is er tijd om een drankje te drinken. Ook kunnen wij een wijnproeverij, bierproeverij of barbecue verzorgen.

 

Duur van het evenement: 5 uur

Aantal personen:  vanaf 16 t/m 500 deelnemers (meer of minder op aanvraag).

Prijsindicatie:  € 149,00 p.p.  incl. btw

 

 

Heeft u een vraag?  E-mail of Bel ons  023 - 574 83 79

Thema's

t1
t2
t3
t4
t5
t6

Meest geboekt

ral11
tbm2
tcg4
Meer evenementen