Teamuitje

ABC-Events is een evenementenbureau dat diverse teamuitjes, bedrijfsuitjes met teambuilding als uitgaanspunt organiseert. Uw teamuitje kan zowel indoor als outdoor plaatsvinden.

Daarbij kunt u denken aan: teambuilding, rally rijden, zeilen, wijnproeven, vliegen, een spannende GPS tocht, een casino arrangement en meer.

Ieder teamuitje is weer verschillend, en om zoveel mogelijk aan uw eisen te voldoen bieden wij een breed scala aan teamuitstapjes aan. Hierdoor zijn deze zowel geschikt voor kleine als grote groepen van diverse leeftijden. Via deze site proberen we u een zo compleet mogelijk beeld te geven van alles wat u allemaal kunt doen en beleven bij een teamuitstapje van ABC-Events.

Bij elk teamuitstapje staat overzichtelijk vermeld wat de kosten zijn voor het uitje en vanaf hoeveel personen dit teamuitstapje beschikbaar is. Het is mogelijk om meerdere teamuitstapjes of onderdelen ervan met elkaar te combineren. Dus of u nou een bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitstapje, evenement, workshop, themafeest, vrijgezellenfeest, personeelsfeest, afdelingsuitje, bedrijfsfeest of groepsactiviteit wil organiseren, bij evenementenbureau

ABC-Events bent u aan het goede adres. We hopen u gauw te verwelkomen op een teamuitje van ABC-Events.

Thema's

Meest geboekt

Meer evenementen