Solex Bollen rally

Solexen zijn ontstaan in de jaren 40 en populair geworden in de decennia erna. Tegenwoordig is er een groot aantal modellen, maar elke solex zorgt gegarandeerd voor een hoop actie en plezier! Het unieke aan de solex rally van ABC Events is, dat deze overal in Nederland plaats kan vinden. Wij maken de rally voor u desgewenst op maat. Dit kan met een roadmap, luchtfoto’s met satellietkaart, landkaart of zelfs met GPS. Eind maart begint een overweldigende bloei van tulpen, narcissen en hyacinten die tot in mei doorloopt. Driekwart van het jaar ('s winters niet) is er landbouwactiviteit in de streek. Heerlijk om met de Solex de landbouwgeuren op te snuiven!

Locatie

U wordt ontvangen op een van onze locaties (of een locatie naar keuze) met koffie, thee en iets lekkers. Vervolgens krijgt u de uitleg over de rally en de benodigde materialen. Uiteraard laten we u niet met lege handen vertrekken dus krijgt u iets te snoepen en te drinken mee voor onderweg.

Solex Rally

Vervolgens ziet u de solexen al netjes uitgelijnd staan. Deze oude beestjes hebben één versnelling. Met een soepel duwtje dient de solex te worden gestart, waarna u uiteraard veel rijplezier zult beleven. De rally voert u over de meest kleurrijke bollenvelden, leuke wegen en paden richting de verschillende punten waar u vragen dient te beantwoorden of opdrachten moet volbrengen. Aan het eind van de rally komen de teams weer terug op het startpunt en zal er een prijsuitreiking zijn met passende prijs voor het winnende team.

 

Duur van het evenement: 4 uur

Aantal personen:  vanaf 16 t/m 500 deelnemers (meer of minder op aanvraag).

Prijsindicatie:  € 69,00 p.p.  excl. btw

 

Heeft u een vraag?  E-mail of Bel ons  023 - 574 83 79

 

 

Thema's

Meest geboekt

Meer evenementen