Personeelsuitje zeilen

Wilt u graag met uw personeelsuitje zeilen? ABC-events maakt het voor u mogelijk. Tijdens het evenement neemt u zelf de touwtjes in handen en leert u tijdens het personeelsuitje zeilen. Allereerst krijgt u instructies van onze ervaren zeilinstructeurs. Afhankelijk van de vaardigheden van de deelnemers verzorgen wij een training op eigen niveau.

Diverse schepen
ABC-Events biedt voor uw personeelsuitje zeilen, diverse schepen aan. Zo kunt u ervoor kiezen om met uw bedrijfsuitje te zeilen met een Valk, Klipper of scherpe jacht. Uiteraard verzorgen we zeiltochten en zeilwedstrijden in combinatie met andere evenementen uit ons programma.

Teambuilding zeilen
Op de schepen heeft iedere deelnemer zijn eigen taak en verantwoordelijkheden. Uiteraard moeten deze mensen ook aangestuurd worden en dus bent u aan het “teambuildingzeilen”. U leert met de verschillende deelnemers zeilen in teamworkverband. Dit maakt uw personeelsuitje zeilen niet alleen leuk, maar tevens leerzaam.

U kunt bij ABC-Events met uw personeelsuitje zeilen op diverse meren. Het vaargebied bestaat uit een aantal schitterende locaties in de Randstad, het Uitgeester-, Alkmaarder- en het IJsselmeer. Op verzoek kunnen wij evenementen verzorgen op andere locaties in Nederland of zelfs in het buitenland. (Zie incentives)

Uw personeelsuitje zeilen betekent kortom: frisse lucht, mooie boten, samenwerken, teambuilding, bij elkaar zijn, etc.. Genieten met altijd een positieve ervaring als eindresultaat.