Onze nieuwe website is live!

Met trots presenteren wij onze nieuwe website!

Nadat wij onze toekomstvisie weer goed onder de loep hebben gelegd en ons strategisch plan aan de huidige marktbehoeften hebben bijgesteld, was een nieuwe website een logisch gevolg. Wat is er nieuw?

Naast vernieuwde evenementconcepten bieden wij nu ook diverse workshops, cadeaubonnen en verhuur aan. Wij merken bijvoorbeeld dat er behoefte is aan individueel rally rijden voor speciale gelegenheden. Vandaar dat deze authentieke legervoertuigen nu ook per dagdeel te huur zijn! Naast de voertuigen kunt u ook bij ons legerattributen, kleding en tenten huren om het plaatje compleet te maken. Daarnaast is het ook nog mogelijk om de materialen die wij normaliter voor de evenementen gebruiken (indien beschikbaar) los te huren. Bijvoorbeeld voor de aankleding van een feest of voor foto- en filmopnames.

Ook hebben wij een handig filtersysteem ingebouwd. Een goed evenement voorstel dat voldoet aan al uw wensen en behoeften is van meerdere factoren afhankelijk. Denk hierbij aan uw budget, het gewenste thema, tijdsdeel, locatie, doel en aantal personen. Dit kunt u vanaf nu eenvoudig aangeven op onze evenementenpagina waardoor u meteen de voor u geschikte evenementen onder ogen krijgt! Een leuke zoektocht welke voor u tevens vaak een tijdrovende klus blijkt te zijn, wordt door middel van deze doeltreffende aanpak een gerichte en waardevolle expeditie.

Uiteraard willen wij te allen tijde graag met u meedenken om een onvergetelijke dag neer te zetten!

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.