Off Road Quad & Rally experience

Met een koffer gevuld met luchtverkenningsfoto's, kaarten en instructies van het hoofdkwartier gaat de rally in teams van start. U dient verdachte bouwwerken te lokaliseren en de verkregen vragen te beantwoorden, waarna een spectaculaire quad-rit op u wacht. Ben jij stoer, tactisch en houd je van uitdaging en sensatie? Dan is dit absoluut een evenement voor jou!

Locatie evenement

U start bij ActionPlanet, een unieke locatie midden in het groene en bosrijke natuurgebied Spaarnwoude. Dit prachtige terrein ligt midden in het gebied dat bekend staat als de “Stelling van Amsterdam”.

Rally

Na ontvangst met koffie/thee en een lekkernij, treedt “Korporaal Jan” binnen voor de briefing. Doel is om de verdachte bouwwerken te lokaliseren en om de verkregen vragen te beantwoorden. U kruipt achter het stuur van authentieke legervoertuigen en manoeuvreert deze stoere wagens met uw team door kleine dorpjes en over slingerende landweggetjes. Terug aangekomen op de startlocatie staan de quads al klaar.

Quad rijden

Met deze 4x4 voertuigen zult u een echte offroad experience beleven. Na een instructie zal men starten aan de sensationele en spectaculaire rit. Op een quad vol gas over heuvels, door water en om diverse obstakels heen. Het evenement is zowel geschikt voor ervaren (motor)rijders als onervaren enthousiastelingen. Dit aangezien de 4-wiel aangedreven voertuigen zeer geschikt zijn voor het ruige terreinwerk. Een rijbewijs is geen pre bij dit onderdeel. Enig inzicht in het besturen van een gemotoriseerd voertuig is wél gewenst.

 

Locatie: Actionplanet Spaarnwoude (andere locatie in overleg mogelijk)

Duur van het evenement: 4,5 uur

Aantal personen:  vanaf 16 t/m 200 deelnemers (meer of minder op aanvraag)

Prijsindicatie:  € 115,00 p.p.  excl. btw

 

 

 

Heeft u een vraag?  E-mail of Bel ons  023 - 574 83 79

 

Thema's

Meest geboekt

Meer evenementen