Nova Zembla

Herbeleef de laatste ontdekkingsreis van Willem Barentsz en Jacob van Heemskerck. Anders dan in de 16e eeuw zal deze tocht per robuuste DAF jeeps uit de jaren ’50 worden uitgevoerd. U wordt op een barre ontdekkingstocht gestuurd, enkel bepakt met een koffer met benodigdheden.

Missie evenement

Wanneer men het natuurgebied intrekt is het zaak dat er diverse opdrachten volbracht worden, zoals o.a. een verwarmend vuur aanmaken. Het koffertje bevat instructies, een detailkaart van het natuurgebied met daarop diverse markeringen en winterse versnaperingen voor onderweg. Lukt het de teams de opdrachten juist uit te voeren? Dan zal het steeds duidelijker worden ‘hoe’ de eindbestemming te bereiken is.

Borrel

Bij aankomst van de eindbestemming staat er al een heerlijk glas warme glühwein met iets lekkers op u te wachten. Daarna kunnen wij een welverdiende maaltijd verzorgen. Zo kunt u nagenieten van een unieke beleving, vol spannende en ludieke momenten waarbij teamwork centraal staat. Deze rally is absoluut geschikt als teambuilding-evenement of bedrijfsuitje.

 

 

Duur van het evenement: 4 uur

Aantal personen:  vanaf 16 t/m 500 deelnemers (meer of minder op aanvraag).

Prijsindicatie:  € 99,00 p.p.  excl. btw

 

 

Heeft u een vraag?  E-mail of Bel ons  023 - 574 83 79

Thema's

t1
t2
t3
t4
t5
t6

Meest geboekt

var7
tar1
tcg4
Meer evenementen