Functie beschikbaar

Vandaag was de laatste werkdag van Kim. Wij hebben hierdoor een functie vrij bij ons op kantoor in Haarlem.
Het gaat om een functie als algemeen medewerker evenementen. Dit houdt in dat je je bezig houdt met het beantwoorden van de algemene mail en telefoon. Stelt offertes op, maakt facturen en je bereidt en voert evenementen uit. Je zorgt dat alles voor het evenement klaar staat, regelt het personeel en alle andere zaken die bij het organiseren van een evenement horen.

Geïnteresseerd in een baan in de evenementenbranche en beschikbaar voor 40 uur in de week? Neem dan contact op met 023 574 83 79.

Wij wensen Kim veel succes!

___________________________________________________________________________________________________________________

Even voorstellen..

Deze week zijn er twee nieuwe stagiaires begonnen op het kantoor van ABC Events; Iris en Ashley.
Zij zullen ons de aankomende maanden ondersteunen bij onze werkzaamheden. Ook zullen zij mee helpen met de uitvoering van onze evenementen, wellicht zien jullie deze twee meiden binnenkort tijdens jullie evenement!

iris

“Mijn naam is Iris en ik ben 23 jaar oud. Op dit moment zit ik in mijn derde jaar van de opleiding Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs. Voordat ik aan deze stage begon, heb ik vijf maanden hospitality management gestudeerd aan de Hogeschool Inholland Rotterdam. Zelf houd ik van festivals en evenementen, vandaar mijn interesse in deze branche.

Ik heb bewust voor stage bij ABC Events gekozen omdat zij een kleinschalig bedrijf zijn. Dit leek mij dan ook een mooie gelegenheid om deze branche te ontdekken en verkennen. Het leukste aan het bedrijf vindt ik dat zij voor iedereen evenementen orangiseren van vrijgezellenuitjes to incentives. Wat ik vooral hier wil leren hier is hoe een evenement daadwerkelijk tot stand komt en de uitvoering daarvan niet te vergeten!”.

Ashley

“Hallo, ik ben Ashley, ik ben 24 jaar en ik kom uit Amsterdam. In maart word ik 25 jaar oud. Ik volg de opleiding marketing, communicatie en evenementenorganisatie met als uitstroomprofiel de evenementen. Ik volg deze opleiding op het ROC van Amsterdam op het college zuid. Deze opleiding duurt 3 jaar, waarvan ik nu in mijn laatste examenjaar zit. Organiseren gaat mij behoorlijk makkelijk af en ik vind voor bijna alles direct een oplossing. Vandaar de keuze voor mij voor deze opleiding.

Ik heb gekozen voor ABC Events vanwege de diversiteit in het aanbod. Veel bedrijfsfeestjes of uitjes worden gezien als de standaard borrels of avondje uit eten. Maar ABC Events heeft meer te bieden. En zelfs nog meer dan de gemiddelde evenementenorganisatie, deze organisatie heeft de oudste legertrucks in het bezit. Waardoor het een dag wordt om nooit meer te vergeten. En juist dat is voor mij de reden om evenementen te organiseren. Ik hoop daarom ook op ieder gebied binnen deze organisatie iets meer te leren dan bij andere organisaties. En wie weet zie je mij nog een keer terug tijdens een evenement!

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Winterse Evenementen!

Deze week hebben wij, ondanks de sneeuw en de kou, een aantal leuke evenementen gehad. Ook in de winter zitten wij niet stil!

Voor de liefhebbers van de winter, neem een kijkje tussen onze evenementen voor een passend winters uitje! Wij denken graag met u mee, neem gerust contact met ons op.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuw bij ABC Events – Kerstmarkt tour in Zuid-Limburg

Sinds een paar weken staan onze witte DAF voertuigen in Limburg. In de nabije toekomst zijn al onze evenementen ook in het zuiden van het land te beleven! Als kennismaking organiseert ABC Events een Kerstmarkt tour in het prachtige zuiden van Limburg.

De winter komt er weer aan, tijd voor de openhaard, kaarsen en gezelligheid. Doordat het vroeger donker wordt, kunnen we weer genieten van de prachtig verlichte en versierde huizen en straten. Geniet van het uitzicht vanuit onze witte dafjes terwijl u naar de knusse Kerstmarkten rijdt. Zoek de unieke Kerstsfeer op in zuid Limburg!

Bezoek de mooie Kerstmarkten in onder andere Weert, Maastricht, Valkenburg, Hasselt en Aken. De witte voertuigen rijden van Kerstmarkt naar Kerstmarkt tussen de mooie winterse landschappen van Limburg door. De voertuigen zijn geheel in winterse sferen met heerlijke gluhwein, warme dekens, verlichting, muziek, decoratie en vooral gezelligheid!

Ook zin in dit feestelijke en sfeervolle evenement? Neem contact met ons op voor meer informatie, beschikbaarheid en kosten.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Even voorstellen..

Deze week is er een nieuwe stagiaire begonnen op het kantoor van ABC Events; Larissa.
Zij zal ons de aankomende maanden ondersteunen bij onze werkzaamheden! Ook zal zij mee helpen met de uitvoering van onze evenementen, wellicht zien jullie haar binnenkort tijdens jullie evenement!

“Mijn naam is Larissa en ik ben bijna 20 jaar, op 31 december om precies te zijn!
Ik zit op dit moment in mijn tweede en tevens mijn laatste jaar van de MBO4 opleiding Marketing & Communicatie. Hierbij heb ik het uitstroom profiel Medewerker Evenementenorganisatie gekozen. Ik heb naast dit uitstroomprofiel er ook voor gekozen om het profiel Assistent Communicatie er bij te doen. Ik vind festivals en evenementen erg leuk en wil hier later dan ook mee verder, vandaar dat ik voor deze opleiding gekozen heb.

Ik heb gekozen voor een stage bij ABC Events, omdat dit een bedrijf is dat met evenementen werkt, voornamelijk bedrijfsevenementen, een branche die ik nog niet heel goed ken. Ik ben beter bekend met festivals maar wil graag meer leren over de diverse evenementen die er zijn. Ik hoop te leren hoe je een (bedrijfs)evenement van a tot z organiseert, zodat ik dit mee kan nemen voor de toekomst wanneer ik zelf ook werkzaam ben binnen de evenementenbranche”.

larissa

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Onze nieuwe website is live!

Met trots presenteren wij onze nieuwe website!

Nadat wij onze toekomstvisie weer goed onder de loep hebben gelegd en ons strategisch plan aan de huidige marktbehoeften hebben bijgesteld, was een nieuwe website een logisch gevolg. Wat is er nieuw?

Naast vernieuwde evenementconcepten bieden wij nu ook diverse workshops, cadeaubonnen en verhuur aan. Wij merken bijvoorbeeld dat er behoefte is aan individueel rally rijden voor speciale gelegenheden. Vandaar dat deze authentieke legervoertuigen nu ook per dagdeel te huur zijn! Naast de voertuigen kunt u ook bij ons legerattributen, kleding en tenten huren om het plaatje compleet te maken. Daarnaast is het ook nog mogelijk om de materialen die wij normaliter voor de evenementen gebruiken (indien beschikbaar) los te huren. Bijvoorbeeld voor de aankleding van een feest of voor foto- en filmopnames.

Ook hebben wij een handig filtersysteem ingebouwd. Een goed evenement voorstel dat voldoet aan al uw wensen en behoeften is van meerdere factoren afhankelijk. Denk hierbij aan uw budget, het gewenste thema, tijdsdeel, locatie, doel en aantal personen. Dit kunt u vanaf nu eenvoudig aangeven op onze evenementenpagina waardoor u meteen de voor u geschikte evenementen onder ogen krijgt! Een leuke zoektocht welke voor u tevens vaak een tijdrovende klus blijkt te zijn, wordt door middel van deze doeltreffende aanpak een gerichte en waardevolle expeditie.

Uiteraard willen wij te allen tijde graag met u meedenken om een onvergetelijke dag neer te zetten!

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ons nieuwste evenement voor de echte social animals!

Een spannend, hilarisch en tactisch spel…

ABC Events is een innovatief evenementenbureau en probeert te allen tijde in te spelen op de laatste ontwikkelingen en behoeften vanuit de markt. Ons nieuwste evenement is dan ook gericht op de echte social animals: de Whatsapp City Game!

Ben je nieuwsgierig hoe dit evenement eruit ziet? Bekijk de evenementenpagina. Hier vind je alle informatie betreffende het evenement. Ben jij opzoek naar een spannend, hilarisch en tactisch spel om uit te voeren met een groep collega’s, vrienden of familieleden? Neem meteen contact met ons op, wij kunnen dit uitje op elke gewenste locatie inzetten!

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________