Mission Impossible

Een ware ‘mission impossible’ behoort tot een van onze vele mogelijkheden. Teams worden door het juist uitvoeren van opdrachten en instructies langs diverse forten en objecten uit de Stelling van Amsterdam geleid. In bezit van een koffer met geheime instructies, betreedt u onze oude legervoertuigen welke in de jaren 50 nog actief waren bij de defensie. Aankomend bij een groot sneeuwoord wordt de raadselachtige missie vervolgd…

Locatie evenement: start- en eindpunt bevindt zich bij de uitvalsbasis Snowplanet in Velsen-Zuid.

Missie evenement: Na een briefing van Korporaal Jan gaat de missie van start. Onder begeleiding van een teamcaptain voeren de teams opdrachten en instructies uit langs diverse forten en objecten uit de "Stelling van Amsterdam" op weg naar het einddoel. Welk team heeft de beste tactische vaardigheden om alle opdrachten juist te voltooien?

Einddoel: tot slot gaat u gezamenlijk binnen een groot overdekt sneeuwoord de afdalingen af, uiteraard in vol (leger)ornaat. Spannende, sportieve en hilarische momenten wachten op u tijdens deze afdalingen. Wij bieden diverse dinermogelijkheden, neem hiervoor contact met ons op en wij bespreken graag de opties met u.

Durft u de missie aan of heeft u nog vragen? Vul hieronder het aanvraagformulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

 

 

 

 

 

Duur van het evenement: 5 uur

Aantal personen:  vanaf 16 deelnemers

Prijsindicatie:  € 94,00 p.p.  excl. btw

 

Heeft u een vraag?  E-mail of Bel ons  023 - 574 83 79

 

 

Thema's

t1
t2
t3
t4
t5
t6

Meest geboekt

tcg4
tbm2
var7
Meer evenementen