Karaoke op Locatie

Een compleet verzorgde drive in Karaoke show inclusief presentator, dj, uitgebreid aanbod aan karaoke titels en lijsten. ABC Events verzorgt al jaren oergezellige Karaoke shows in cafés en andere gelegenheden. Wilt u een Karaoke avond organiseren? Wij verzorgen een feestelijk programma waarbij de Karaoke kandidaten de ster zijn!

Evenement

We kijken altijd goed naar de locatie en groepsgrootte zodat het een passend geheel wordt. Met onze showmasters komen we naar een gewenste locatie, compleet met geluidsstudio, microfoons en een pakket aan Karaoke nummers. We kunnen een heuse wedstrijd neerzetten, of als extraatje dienen tijdens een gezellige feestavond. Desgewenst kunnen we de artiesten ook verkleden zoals vroeger bij de soundmixshow. Een gek hoedje, brilletje of plaksnor kan zorgen voor hilarische momenten.

Hits

Wij hebben voor onze gasten meerdere draadloze microfoons zodat de artiest vrij is in zijn bewegen. Daarnaast kunnen er meerdere personen tegelijkertijd zingen zodat er een “zwoel” duet of een enthousiaste band geïmiteerd kan worden. Lekker uit je dak met zowel Nederlands als Engelstalige muziek, stuk voor stuk hits, zodat de gasten uit hun dak gaan op de lekkere feestnummers.

Show

Wij gaan standaard uit van een twee uur durende show, maar deze kan natuurlijk verlengd worden. Wij hebben een beamer met groot professioneel scherm, zodat ook het publiek mee kan zingen, swingen en kijken. Eventueel kunnen we de show ook nog voor u uitbreiden met een complete lichtset, variërend van spots tot aan lasereffecten. Worden er geen nummers aangevraagd? Dan vullen wij de tijd zelf in, en proberen wij uw gasten tot een optreden te verleiden!

 

 

 

Tijd: van 12:30 tot 17:00 (De tijden zijn in overleg aan te passen) 

Aantal personen:  vanaf 20 deelnemers

Prijsindicatie:  € 29,00 p.p.  excl. btw

 

Heeft u een vraag?  E-mail of Bel ons  023 - 574 83 79

 

 

 

 

Thema's

Meest geboekt

Meer evenementen