Jordaan Experience

ABC Events biedt de Jordaan Experience aan! Met behulp van een enthousiaste gids en gps krijgt u een uitgebreide rondleiding en puzzeltocht welke u langs alle typische Jordaanse steegjes, gangetjes, befaamde hofjes en natuurlijk de Westertoren brengt. Bekende muziek, cultuur, merkwaardige weetjes en vele kroegen passeren dit evenement de revue. Let goed op want uiteindelijk wordt u getest!

 

 

Muziek

Tijdens de tocht zullen we luisteren naar echte Jordaanse liedjes van zangers als Johnny Jordaan. Dé echte klassiekers zullen we zingen als ‘Bij Ons In De Jordaan’ en songs van Willy Alberti met zijn dochter Willeke Alberti. Een muzikale Mokumse dag in de Jordaan..

Cultuur

De rondleiding neemt u mee langs alle typische Jordaanse steegjes, gangetjes, de hofjes en natuurlijk de Westertoren. Zo vertellen we u een stukje geschiedenis, maar ook wat zich vandaag de dag afspeelt binnen de Jordaan. Daarnaast zijn er verschillende beroemde panden waar een interessant verhaal achter schuilt welke wij zullen delen...

Weetjes

Onderweg zult u allerlei verborgen weetjes achterhalen met betrekking tot de Amsterdamse wijk. Wist u bijvoorbeeld dat bekend filosoof en pedagoog Comenius in de Jordaan heeft gewoond en dat zijn huis nog steeds te bezichtigen is? De tocht leidt u verder langs verschillende kroegjes, welke natuurlijk altijd ‘beproeft’ kunnen worden.

Café restaurant

De rondleiding eindigt in een typisch Jordaans café of restaurant, waar getest wordt wat u allemaal heeft opgestoken over de Jordaan. Word jouw team winnaar van de Jordaan Experience? Hierna kunt u aanschuiven voor het diner. Na het diner is er de mogelijkheid om één van de vele kroegen in te duiken!

Extra

Om het evenement feestelijk uit te breiden bieden wij diverse mogelijkheden.

 

 

Duur van het evenement:  4 - 5 uur

Aantal personen:  vanaf 24 t/m 1000 deelnemers (meer of minder op aanvraag).

Prijsindicatie:  € 49,00 p.p.

 

Heeft u een vraag?  E-mail of Bel ons  023 - 574 83 79

 

Thema's

Meest geboekt

Meer evenementen