Veelzijdig Zwitserland; bergen, meren, natuur en tradities…

Dag 1: reisdag

Vertrek vanaf Amsterdam naar Zürich en aansluitend per trein naar Bern (reistijd Zürich – Bern 1 uur).

Dag 2: 5-sterrenhotel, vendelzwaaien, wedstrijd kaasproeven en Gstaad

Ontbijt op terras van hotel Bellevue Palace in Bern. Dit 5-sterren hotel in is in Jugendstil gebouwd en dateert uit 1913. Het ligt direct in het centrum van Bern. Hier hebben talrijke bekende en beroemde gasten verbleven zoals Charlie Chaplin, de koningin van Engeland, Jacques Chirac, Nelson Mandela, Sophia Loren, Bruce Springsteen en Fidel Castro.

incentive ZwitserlandNa het ontbijt maken we kennis met één van de oudste tradities van Zwitserland, namelijk: Vendelzwaaien. Er zijn wel 99 verschillende manieren van zwaaien met de vlag en het is een kunst om ze allemaal te beheersen. Daarna gaan we naar de bekende Berner Berenkuil waar aan de hand van een quiz onze kennis over de geschiedenis van deze stad wordt getest.
Transfer met de Postbus naar Gasthaus Weyersbuehl waar u een barbecuelunch nuttigt in de tuin van deze oude boerderij. Hier begint onze volgende uitdagende activiteit: kruisboog schieten!

Vervolgens vertrekt u naar Gstaad waar diverse activiteiten op u wachten: een wedstrijdje kaas proeven, Alpine Olympics, Foto Ralley door het dorp, volleybal wedstrijd en een bezoek aan de Swatch FIVB World Tour Grand Slam Gstaad. Aansluitend gaat u dineren en overnachten in Hotel Gstaad Palace. Dit hotel ligt op een heuvel met uitzicht op de mooie stad Gstaad. Het biedt een schitterend uitzicht over de prachtige Zwitserse Alpen.

Dag 3: Gletsjer, sneeuwscooters, wijnvelden en uitbundige architectuur

Incentive ZwitserlandNa het ontbijt vertrekt u per bus naar de bergpas du Pillon waar u met de kabelbaan naar de berg Col du Pillon vertrekt – Gletsjer op 3000m . Hier volgt een teambuildingactiviteit: rally met sneeuwscooters en ski’s. Per bus vertrekt u naar het station van Gstaad waar u met een speciale trein van Gstaad naar Montreux reist inclusief lunch aan boord. Vanuit Montreux reist u door naar Grandvaux, een dorp omgeven door indrukwekkende wijnvelden, waar u wijn gaat proeven en een eigen wijnlabel ontwerpt. Na een heerlijk aperitief met uitzicht op het meer van Geneva vertrekt u naar Lausanne.
Diner vindt in het Olympic Museum plaats, waarna u overnacht in het sfeervolle hotel Beau-Rivage Palace gelegen aan de oevers van het meer in Lausanne. De mooie gebouwen in belle-epoque stijl hebben een uitbundige architectuur met veel antieke meubels en mooie reproducties.

Dag 4: Brunch en terugreis

‘s Ochtends bruncht u in Hotel Beau-Rivage Palace waarna uw terugreis begint richting de luchthaven van Geneve, vanuit waar u terugvliegt naar Amsterdam.

Reissom: vanaf €1295,- per persoon

Inbegrepen:
• Vlucht Amsterdam – Zürich en Genève – Amsterdam
• Accommodatie, ontbijt, lunch en diner volgens bovenstaand programma
• Transfers en activiteiten programma