Deze driedaagse incentive laat u de hoogtepunten van Riga zien

Dag 1: Ontdek het verrassende Riga, de hoofdstad van Letland

incentive Riga’s Ochtends vertrekken we met Baltic Airways van Amsterdam naar Riga.
Vliegtijd: 2 uur.
We overnachten in het centraal gelegen Hotel Radisson Blue Elizabete. Onder leiding van een deskundige gids bezoeken we de oude stad waarbij we veel interessante verhalen horen over de geschiedenis van Riga. Onderweg maken we kennis met de traditionele Riga Balsam en de Letse keuken.
’s Avonds dineren we in het toprestaurant Kolonade. We sluiten de avond af met een bezoek aan de Sky Line bar van Hotel Radisson Blu, met een schitterend uitzicht over de stad Riga. Hier kunt u genieten van de heerlijkste cocktails.

Dag 2: Geheime Sovjet bunker en workshop IJs sculptuur

Riga incentivesDirect na het ontbijt gaan we off-road rijden met 4×4 jeeps, via een mooi natuurgebied (ca. 75 km) naar de Geheime Sovjet bunker. Deze bunker werd gebouwd tijdens de Koude Oorlog en was bedoeld om onder te duiken als er een nucleaire aanval vanuit het Westen kwam. Hier spelen we het actieve en avontuurlijke spel ‘Object X’. De deelnemers zijn geheime agenten en gaan de missie aan om hun thuisland te redden van een catastrofe.

De lunch vindt plaats in restaurant Kungu Rija, een plek waar heerlijke traditionele Letse gerechten worden geserveerd.

Vervolgens gaan we terug naar Riga waar men een nieuwe opdracht krijgt: ijs beeldhouwen. Diner is in het nabij gelegen restaurant Koya, perfect gelegen aan de baai van Riga.

Dag 3: Fiat tour, kookworkshop en stoere Harley Davidson motoren

Incentive Riga ralleyNa het ontbijt staan er kleurrijke Fiats voor ons klaar en gaan we in bezit van een aantal opdrachten weer op stap. Op de markt maken we kennis met de lokale mensen en kopen we onze verse producten voor de lunch. In Restaurant ‘3 Chefs’ doen we onder leiding van een beroemde chef kok mee aan de mini-kookworkshop. Hierna volgt een heerlijke (gedeeltelijk zelf klaargemaakte) lunch.
Moe en voldaan worden we meegenomen op Harley Davidson motoren naar de luchthaven. Hier staat onze bagage klaar en vliegen we met een rechtstreekse vlucht weer terug naar Amsterdam.

Reissom vanaf €695,- per persoon

Inclusief:
• retourvlucht Amsterdam – Riga
• 2-nachten accommodatie in Hotel Radisson Blue Elizabete
• ontbijt, lunch en diner
• transfers
• excursies zoals vermeld in bovenstaand programma.