Ontdek onbekend Portugal, het land vol olijfen, traditie, cultuur, historie en zon

Midden in de Middellandse Zee liggen de eilanden Malta, Gozo en Comino op nog geen drie uur vliegen vanaf Nederland. Een inspirerende, ideale en nog onbekende bestemming voor incentive & teambuilding activiteiten.

Dag 1: reizen, GPS-tocht en diverse culturele bezienswaardigheden

U vliegt rechtstreeks vanaf Amsterdam of Eindhoven naar de luchthaven Malta. Direct na aankomst transfer naar Hotel Corinthia Marina in St. Julian’s, waarna u gaat lunchen in restaurant Malata in Valletta. Dit sfeervolle, karakteristieke restaurant ligt in het oude centrum van de hoofdstad. Na de lunch gaat u op ludieke wijze deze hoofdstad met de grootste natuurlijke haven ontdekken, aan de hand van een GPS tocht. Een bezoek aan het Grand Master Paleis, St John’s Co Kathedraal en de 60 meter hoog gelegen Upper Barracca tuinen, mogen zeker niet ontbreken. Met de bus zal u terugkeren naar het hotel.
’s Avonds gaat u dineren in het Spinola Bay restaurant (loopafstand) en geeft u een bezoek aan het casino.

Dag 2: ontdek onbekend Gozo met DAF Jeeps en Quads

Direct na het ontbijt vertrekken we naar het zustereiland Gozo. Bij aankomst gaan we terug naar het Militaire tijdperk en per authentieke DAF Jeeps (8 passagiers in elke jeep en chauffeur) organiseren we een spectaculaire teambuilding wedstrijd langs idyllische baaitjes en in historische locaties.
De lunch vindt plaats in het pittoreske, kleurrijke baaitje van Xlendi, restaurant San Andrea. Vervolgens gaat u een uitdagende quadtour tegemoet dwars door de schitterende natuur over het eiland Gozo.
Eind van de middag gaan we met de ferry boot weer terug naar Malta. In Mellieha kunnen we bijkomen van alle activiteiten in het Baia Beach restaurant, waar het diner wordt geserveerd in een relaxte lounge sfeer.

Dag 3: Olympische Water Spelen en proeverij lokale producten

Na het ontbijt verkennen we het kristalheldere water van Malta. Met jetski’s, zeilboten en speedboten genieten we van het heerlijke mediterrane klimaat en spelen we de Olympische Water Spelen. Wie gaat de uitdaging aan en maakt de mooiste, stevigste en levensechte kartonnen Luzzu boot? Vervolgens krijgt u een barbecue lunch, waarna we naar Mdina gaan, de vroegere hoofdstad van Malta. Aan de hand van diverse opdrachten maakt u niet alleen kennis met de lokale tradities maar proeft u ook de lokale producten.
’s Avonds dineert u in thema: als Maltezer Ridders.

Dag 4: terugreis naar Nederland

Na het ontbijt vliegt u rechtstreeks terug naar Eindhoven of Amsterdam.

Reissom vanaf €995,- per persoon

Inclusief:
• retourvlucht Amsterdam/Eindhoven – Malta
• 3-nachten accommodatie in Hotel Corinthia Marina te St. Julian’s
• ontbijt, lunch en diner
• transfers
• excursies zoals vermeld in programma