Het peloton van Medemblik

Een indrukwekkend evenement waarbij een unieke inkijk wordt gegeven in de oorlogsverhalen uit West-Friesland in Oorlogsmuseum Medemblik. Hier wordt de strijd met elkaar aangegaan tijdens een spannende rally in legervoertuigen.

De ochtend

U wordt ontvangen bij Oorlogsmuseum Medemblik met een kop koffie of thee en versbereide Oorlogstaart volgens familierecept. Wanneer de groep compleet is wordt u begroet door Korporaal Jan die begint met de briefing en pelotonindeling van de dag. U start met het interactieve spel in het Oorlogsmuseum (escaperoom). Tijdens deze activiteit is een juiste samenwerking essentieel. Terwijl de klok doortikt verdiepen de pelotons zich in de lokale oorlogsverhalen.

Vervolgens is het tijd voor een keuzeactiviteit. Hierbij is er keuze uit de peddelwedstrijd op het water, het improvisatiespel of de interactieve rondleiding. Welke uitdaging durft u aan?

De middag

Na de lunch is het tijd om het gebied te gaan verkennen tijdens de missie. Stap met uw peloton in uw eigen legervoertuig. In het gebied waar u ’s ochtends over heeft gelezen en geleerd, gaat u nu zelf rijden. Let hierbij op dat u de opdrachten juist uitvoert en zo efficiënt mogelijk de route aflegt. Zorg dat u geen belangrijke plekken mist waar, om zo de vrijheid van West-Friesland te beschermen!

De avond

Wanneer de opdrachten goed zijn uitgevoerd en de activiteit is afgelopen, komt u weer terug bij Oorlogsmuseum Medemblik en wordt er in echte veldkeukens uit de Tweede Wereldoorlog een heerlijke maaltijd (blauwe hap) voor u bereidt. De punten van zowel de opdrachten in het Oorlogsmuseum als tijdens de rally worden bij elkaar opgeteld en het winnende team wordt bekend gemaakt. Dit peloton krijgt natuurlijk een mooie prijs in ontvangst.

 

Duur van het evenement: 8 uur (ook mogelijk als middagprogramma)

Aantal personen: 16 - 500 personen (meer of minder op aanvraag.)

Prijsindicatie: € 169,00 p.p.

 

Heeft u een vraag? E-mail of Bel ons 023 - 574 83 79

 

peleton-van-medemblijk  

 medemblik-content

 

Thema's

t1
t2
t3
t4
t5
t6

Meest geboekt

var7
tar1
ral11
Meer evenementen