Helicopter Dropzone

Vindt met je team per helikopter en te voet het gestolen goud en rol een criminele organisatie op... Deze dag staat in het teken van sensatie, actie, en sportiviteit. Samenwerken is van essentieel belang. De opdracht is levensecht.

Er heeft een overval plaats gevonden op een goudtransport van de Nederlandse Bank. Meerdere teams bestaande uit geheim agenten krijgen de opdracht om een niet geheel ongevaarlijke missie te volbrengen.

Twee vluchtauto’s van de daders zijn uitgebrand aangetroffen nabij Schiphol. Dezelfde ochtend is een transportvliegtuig vertrokken zonder klaring. Er is een laagvliegend vliegtuig gesignaleerd welke een pakket heeft gedropt.

Jullie moeten per helikopter het gebied in kaart brengen om vervolgens te voet je missie te volbrengen. Weet jouw team de juiste richting op te lopen? Vinden jullie alle aanwijzingen en het goud? Zijn de teamleden slim genoeg en weten ze het raadsel rond de daders en het goud te ontrafelen?

Na inspanning komt ontspanning. De spannende spectaculaire dag wordt afgesloten met jullie bevindingen. Welk team heeft het goud maar zeker zo belangrijk… Wie zijn de daders? Het winnende team krijgt de felbegeerde “Geheim Agent-Award”. 

 

Tijd: van 12:30 tot 17:00 (De tijden zijn in overleg aan te passen) 

Aantal personen:  vanaf 20 t/m 250 deelnemers (meer of minder op aanvraag)

Prijsindicatie:  € 159,00 p.p.  excl. btw

 

Heeft u een vraag?  E-mail of Bel ons  023 - 574 83 79

 

 

Thema's

Meest geboekt

Meer evenementen