• Ter land, ter zee en in de lucht!

  • Uw partner voor al uw actieve (zakelijke) events.

  • Kunnen wij u helpen? Bel ons op 023 574 83 79. Of wij bellen u terug!

Wijnproeverij

Prijsindicatie 17.50 p.p.

0 out of 5

Vanaf 12 personen

Tussen Amsterdam en Haarlem ligt de eerste spoorlijn van ons land. Langs deze spoorlijn bevindt zich een fort dat vroeger de functie had om de spoorwegovergang te beschermen. Tegenwoordig ligt er tussen metersdikke betonnen muren geen munitie meer, maar liggen er heerlijke wijnen. ABC Events heeft toegang tot deze exclusieve wijnen waar ook u van kunt genieten! Evenement: u kunt voor, tijdens of na een evenement een bezoek brengen aan deze prachtige locatie om samen met vrienden, collega's of familie deze wijnen te ruiken en te proeven onder begeleiding van onze huisvinoloog Nardy Nafzger. Ook is het mogelijk om alleen een wijnproeverij te reserveren, hiervoor kunt u contact met ons opnemen door onderstaand aanvraagformulier in te vullen. Locatie: een wijnproeverij kan ook op uw eigen locatie worden uitgevoerd, bijvoorbeeld op het bedrijf of bij u thuis. Met negen verschillende wijnen en eventueel hapjes of tapas die elke wijn begeleiden. Alles wordt speciaal voor u verzorgd, praktisch, makkelijk, maar vooral heel erg lekker! Wilt u deze wijnproeverij zelf ervaren of heeft u nog vragen? Vul hieronder het aanvraagformulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Aanvraagformulier

Naam *

Organisatie

Email *

Straat

Postcode

Plaats

Telefoon nummer*

Workshop Informatie

Aantal personen*

Datum

Budget

Hoe ziet u het evenement voor u?

U kan ons uiteraard altijd bellen: 023-574 83 79

Heeft u persoonlijke aanvullende wensen? Neem gerust contact met ons op zodat wij deze kunnen bespreken.

Extra informatie

Thema

Tijdsduur

, ,

Aantal personen

, ,

Prijs

Locatie

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste met een beoordeling

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Wij bellen u graag binnen twee werkdagen terug. Laat hieronder uw contactgegevens achter en de gewenste tijd om contact met u op te nemen.

Naam *

Telefoon nummer*

Gewenste Tijd

Extra opmerkingen

Jan Tademaweg 49,
2031 CT Haarlem

E: info@abc-events.nl
T: (023) 574 83 79
F: (084) 229 61 12

Over ABC Events

ABC Events is een evenementenbureau dat diverse bedrijfsuitjes, evenementen, workshops, themafeesten, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten en groepsuitjes organiseert. We verzorgen zowel indoor als outdoor activiteiten.

Social Media

NIEUWSBRIEF

Top