• Ter land, ter zee en in de lucht!

  • Uw partner voor al uw actieve (zakelijke) events.

  • Kunnen wij u helpen? Bel ons op 023 574 83 79. Of wij bellen u terug!

Verfsmijten

Prijsindicatie 35.00 p.p.

0 out of 5

Van 1 tot 100 personen

Workshop verfsmijten!

Maak tijd voor een creatieve workshop en ga verfsmijten! Gooi uw frustraties van u af en leef u uit. Zo leert u elkaar eens op een heel andere manier kennen. Met wie u ook komt, na dit uitje is iedereen stressvrij. Met verfsmijten zet u onder andere de frustraties om in een kleurrijk kunstwerk. U gaat aan het werk onder begeleiding van een beeldend kunstenaar, ervaring met schilderen heeft u dus niet nodig. Of u nu met zijn tweeën komt, of met zijn twintigen (of nog meer), verfsmijten is hét kleurrijke en positieve evenement dat geschikt is voor iedere groep. Tijden: de workshop duurt ongeveer drie uur. De datum en aanvangstijd kunnen zijn in overleg te bepalen. Locatie: het is ook mogelijk om de workshop ‘Verfsmijten’ op een locatie naar eigen keuze te boeken. Met een mobiele verfsmijtstudio kan er overal naar toe gereden worden. Het is wel belangrijk dat de ruimte groot genoeg is en niet al te netjes. In de zomer kunt u zelfs verfsmijten in de buitenlucht, zorg dan wel dat de locatie hier akkoord voor gegeven heeft. Uiteraard bent u ook van harte welkom in het atelier in Bunschoten, centraal gelegen in Nederland. Inclusief: het gebruik van alle materialen, het schildersboard van 40 x 60 cm, koffie, thee, en fris. Wilt u ook uw frustraties van u afgooien en deelnemen aan deze workshop verfsmijten? Neem meteen contact met ons op, wij helpen u graag.

Aanvraagformulier

Naam *

Organisatie

Email *

Straat

Postcode

Plaats

Telefoon nummer*

Workshop Informatie

Aantal personen*

Datum

Budget

Hoe ziet u het evenement voor u?

U kan ons uiteraard altijd bellen: 023-574 83 79

- grotere groepen kunnen als extra optie ook nog een groot doek maken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste met een beoordeling

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Wij bellen u graag binnen twee werkdagen terug. Laat hieronder uw contactgegevens achter en de gewenste tijd om contact met u op te nemen.

Naam *

Telefoon nummer*

Gewenste Tijd

Extra opmerkingen

Jan Tademaweg 49,
2031 CT Haarlem

E: info@abc-events.nl
T: (023) 574 83 79
F: (084) 229 61 12

Over ABC Events

ABC Events is een evenementenbureau dat diverse bedrijfsuitjes, evenementen, workshops, themafeesten, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten en groepsuitjes organiseert. We verzorgen zowel indoor als outdoor activiteiten.

Social Media

NIEUWSBRIEF

Top