• Ter land, ter zee en in de lucht!

  • Uw partner voor al uw actieve (zakelijke) events.

  • Kunnen wij u helpen? Bel ons op 023 574 83 79. Of wij bellen u terug!

Magic Workshop

Prijsindicatie 995.00 per groep

0 out of 5

Van 1 tot 20 personen

Bij ABC Events is het mogelijk om een workshop magic te volgen. Trucs waarvan uw mond zal open vallen. Onze goochelaar zal het u laten zien en vervolgens leren. Dit is een ideale workshop voor een bedrijfsuitje, personeelsuitje, vrijgezellenfeest, vriendengroep of familiedag. Deze topartiest leert u de fijne kneepjes van het vak zoals manipulatie, afleiding, vingervlugheid en mindcontrol. De workshop begint met het laten zien van de goocheltrucs zelf. Daarna mogen de deelnemers alle materialen eens goed bestuderen en vervolgens gaan de deelnemers zelf aan de slag. Onze goochelaar neemt met iedereen persoonlijk de trucs door, het is niet altijd even makkelijk, maar oefening baart kunst. Een serieuze, maar tegelijkertijd hilarische workshop waarbij veel geleerd maar ook zeker veel gelachen zal worden. Er worden hierbij instructies gegeven hoe je het beste kan presenteren en hoe je het publiek kan misleiden. De workshop wordt afgesloten met MAGIC van het aller hoogste niveau om te laten zien wat er na jaren lange training bereikt kan worden, de geheimen hiervan worden echter niet prijsgegeven, maar zijn na de workshop wellicht te raden.

Aanvraagformulier

Naam *

Organisatie

Email *

Straat

Postcode

Plaats

Telefoon nummer*

Workshop Informatie

Aantal personen*

Datum

Budget

Hoe ziet u het evenement voor u?

U kan ons uiteraard altijd bellen: 023-574 83 79

MAGIC dinnershow (zie bedrijfsuitjes)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste met een beoordeling

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Wij bellen u graag binnen twee werkdagen terug. Laat hieronder uw contactgegevens achter en de gewenste tijd om contact met u op te nemen.

Naam *

Telefoon nummer*

Gewenste Tijd

Extra opmerkingen

Jan Tademaweg 49,
2031 CT Haarlem

E: info@abc-events.nl
T: (023) 574 83 79
F: (084) 229 61 12

Over ABC Events

ABC Events is een evenementenbureau dat diverse bedrijfsuitjes, evenementen, workshops, themafeesten, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten en groepsuitjes organiseert. We verzorgen zowel indoor als outdoor activiteiten.

Social Media

NIEUWSBRIEF

Top