• Ter land, ter zee en in de lucht!

  • Uw partner voor al uw actieve (zakelijke) events.

  • Kunnen wij u helpen? Bel ons op 023 574 83 79. Of wij bellen u terug!

Eén dag Luchtmacht Training

Prijsindicatie 165.00 p.p.

0 out of 5

Vanaf 20 personen

Het evenement waarbij alle aspecten van de luchtmachtpiloot praktijken worden behandeld. Van vliegen tot satellietfoto’s herkennen, van schieten tot navigeren, van de briefing tot de borrel, alles volledig in luchtmachtstijl. Altijd al eens in de huid van een aspirant piloot willen kruipen?

Luchtmacht training: nadat iedereen zijn professionele outfit aan heeft zal de training starten. U zult leren schieten met buksen, razend snel laden, loepzuiver richten en haarfijn het beoogde doel raken. Is het tijd om de lucht in te gaan? Dan moeten er piloten aangewezen worden, want nu is het jullie taak om de Cessna’s te besturen. Tijdens de vlucht dienen de overige passagiers opdrachten uit te voeren en kan er genoten worden van het adembenemende uitzicht.

Teambuilding: Na een korte en bondige briefing voeren de teams diverse opdrachten uit. Ieder teamlid krijgt een eigen taak met de daarbij horende verantwoordelijkheden. Bij het juist uitvoeren van de opdrachten zijn er punten te verdienen. Samenwerking is essentieel bij deze luchtmachttraining. Hoe zetten de verschillende teams dezelfde beschikbare middelen in? Kunnen jullie de ‘zware’ training aan? Hebben jullie je zenuwen onder controle wanneer de trekker overgehaald moet worden? Hoe communiceren jullie in je vliegtuig op 400 meter hoogte?

Borrel: na afloop van het evenement is er tijd om een drankje te drinken. Ook kunnen wij een bierproeverij of barbecue verzorgen.

Durft u de training aan, of heeft u nog vragen? Vul hieronder het aanvraagformulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Aanvraagformulier

Naam *

Organisatie

Email *

Straat

Postcode

Plaats

Telefoon nummer*

Evenement Informatie

Aantal personen*

Datum

Budget

Hoe ziet u het evenement voor u?

U kan ons uiteraard altijd bellen: 023-574 83 79

Heeft u persoonlijke aanvullende wensen? Neem gerust contact met ons op zodat wij deze kunnen bespreken.

Extra informatie

Thema

Tijdsduur

Aantal personen

, ,

Prijs

Locatie

, ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste met een beoordeling

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Wij bellen u graag binnen twee werkdagen terug. Laat hieronder uw contactgegevens achter en de gewenste tijd om contact met u op te nemen.

Naam *

Telefoon nummer*

Gewenste Tijd

Extra opmerkingen

Best beoordeeld

Recent toegevoegd

Jan Tademaweg 49,
2031 CT Haarlem

E: info@abc-events.nl
T: (023) 574 83 79
F: (084) 229 61 12

Over ABC Events

ABC Events is een evenementenbureau dat diverse bedrijfsuitjes, evenementen, workshops, themafeesten, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten en groepsuitjes organiseert. We verzorgen zowel indoor als outdoor activiteiten.

Social Media

NIEUWSBRIEF

Top