• Ter land, ter zee en in de lucht!

  • Uw partner voor al uw actieve (zakelijke) events.

  • Kunnen wij u helpen? Bel ons op 023 574 83 79. Of wij bellen u terug!

Amsterdam Adventure Rally

Prijsindicatie 90.00 p.p.

0 out of 5

Vanaf 16 personen

De planten gaan weer bloeien, bomen worden groener en geleidelijk aan wordt het warmer: ABC Events heeft een prachtige lentemissie voor u klaarliggen! Een gloednieuwe missie midden door de Amsterdamse bossen: de “Amsterdam Adventure Rally”. Jan Soldaat haalt u weg uit de donkere kantoren en neemt u mee de frisse buitenlucht in, waar de stoere authentieke legervoertuigen klaarstaan. Na ontvangst met koffie stapt u in de stoere wagens en gaat u in teams met elkaar de uitdaging aan!

Ultieme nauwkeurigheidstest: wanneer de schemer invalt, gaat u als beroepsmatig soldaat in bezit van een stalen koffer met gadgets en instructies de strijd aan met uw collega’s. Gedurende 2,5 uur verplaatsen de teams zich met de historische legervoertuigen over de donkere bospaden, op zoek naar aanwijzingen om de missie te voltooien. Tussendoor dienen er diverse militaire vraagstukken te worden ontraadseld. De navigatie wordt door de personen achter in het voertuig uitgevoerd met behulp van een GPS, een ultieme test! De bestuurder is afhankelijk van de nauwkeurigheid van zijn teamgenoten…

Code kraken: de aanwijzingen zijn te vinden op zogenoemde ‘waypoints’. Het is zaak alle waypoints op te sporen waardoor de "code" gekraakt kan worden, elk teamlid is hier vol bij betrokken. De winnaar is het team dat als eerste heelhuids met het voertuig én de gekraakte code terugkeert op de thuisbasis!

Veiligheid voorop: om uw veiligheid te kunnen waarborgen, rijdt er gedurende de rally in ieder voertuig een instructeur van ons mee. Deze geeft de bestuurder uitgebreide instructies en waar nodig veiligheidsaanwijzingen.

Durft u deze lentemissie aan of heeft u nog vragen? Vul het aanvraagformulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Aanvraagformulier

Naam *

Organisatie

Email *

Straat

Postcode

Plaats

Telefoon nummer*

Evenement Informatie

Aantal personen*

Datum

Budget

Hoe ziet u het evenement voor u?

U kan ons uiteraard altijd bellen: 023-574 83 79

• Manschappen lunch (€10,- p.p.)
• Zeer compleet officiers lunch buffet (€17,- p.p.)
• Soldaten barbecue (€17,50 p.p.)
• Sergeanten barbecue (€22,50 p.p.)
• Luitenanten barbecue (€25,- p.p.)
• Professionele fotograaf (€450,-)

Extra informatie

Thema

Tijdsduur

, ,

Aantal personen

, ,

Prijs

Locatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste met een beoordeling

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Wij bellen u graag binnen twee werkdagen terug. Laat hieronder uw contactgegevens achter en de gewenste tijd om contact met u op te nemen.

Naam *

Telefoon nummer*

Gewenste Tijd

Extra opmerkingen

Best beoordeeld

Recent toegevoegd

Uitgelicht

Jan Tademaweg 49,
2031 CT Haarlem

E: info@abc-events.nl
T: (023) 574 83 79
F: (084) 229 61 12

Over ABC Events

ABC Events is een evenementenbureau dat diverse bedrijfsuitjes, evenementen, workshops, themafeesten, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten en groepsuitjes organiseert. We verzorgen zowel indoor als outdoor activiteiten.

Social Media

NIEUWSBRIEF

Top