• Ter land, ter zee en in de lucht!

  • Uw partner voor al uw actieve (zakelijke) events.

  • Kunnen wij u helpen? Bel ons op 023 574 83 79. Of wij bellen u terug!

Winter Quiz

Prijsindicatie 35.00 p.p.

0 out of 5

Vanaf 20 personen

Moet uw vergadering ontdooid worden? Kan uw diner wat gezellige verkoeling gebruiken, of bent u gewoon dol op de winter? ABC Events organiseert winterse quizzen waarbij de algemene kennis van uw gezelschap wordt getest rondom het koude seizoen. Een unieke vragenstrijd in combinatie met het uitvoeren van diverse leuke winterse activiteiten.

Quiz: welk team drukt als eerst op de knop van zijn quizdesk en weet het juiste antwoord te geven? Deze winterquiz kan als vergaderbreak van een uur duren. Daarnaast is het mogelijk een uitgebreide dinerversie van drie uur neer te zetten, uw wens is leidend voor de inhoud van de quiz. Behalve indoor vragen zullen de deelnemers ook een aantal outdoor opdrachten moeten uitvoeren. Gehuld in warme kleding zullen de deelnemers buiten een heus sneeuwbalfestijn openen, en objecten op verschillende afstanden moeten omver gooien. Onder het genot van een grote kop warme chocomelk zal het winnende team een feestelijke prijs ontvangen.

Locatie Quiz: ABC Events organiseert quizzen op eigen locaties in Amsterdam, Haarlem, Garderen, Utrecht en Breda. Daarnaast is het ook mogelijk een Quiz te verzorgen op een door u gekozen locatie.

Bent u geïnteresseerd in deze winterse kennisquiz of heeft u nog vragen? Vul hieronder het aanvraagformulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Aanvraagformulier

Naam *

Organisatie

Email *

Straat

Postcode

Plaats

Telefoon nummer*

Evenement Informatie

Aantal personen*

Datum

Budget

Hoe ziet u het evenement voor u?

U kan ons uiteraard altijd bellen: 023-574 83 79

Heeft u persoonlijke aanvullende wensen? Neem gerust contact met ons op zodat wij deze kunnen bespreken.

Extra informatie

Thema

, ,

Tijdsduur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste met een beoordeling

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Wij bellen u graag binnen twee werkdagen terug. Laat hieronder uw contactgegevens achter en de gewenste tijd om contact met u op te nemen.

Naam *

Telefoon nummer*

Gewenste Tijd

Extra opmerkingen

Jan Tademaweg 49,
2031 CT Haarlem

E: info@abc-events.nl
T: (023) 574 83 79
F: (084) 229 61 12

Over ABC Events

ABC Events is een evenementenbureau dat diverse bedrijfsuitjes, evenementen, workshops, themafeesten, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten en groepsuitjes organiseert. We verzorgen zowel indoor als outdoor activiteiten.

Social Media

NIEUWSBRIEF

Top