• Ter land, ter zee en in de lucht!

  • Uw partner voor al uw actieve (zakelijke) events.

  • Kunnen wij u helpen? Bel ons op 023 574 83 79. Of wij bellen u terug!

Christmas Quiz

Prijsindicatie 35.00 p.p.

0 out of 5

Vanaf 20 personen

Traditiegetrouw wordt aan het einde van het jaar, het jaar doorgenomen tijdens een gezellige kerstborrel of diner. Wilt u hier een gezellige draai aangeven en het jaar op een sfeervolle manier evalueren en afsluiten? ABC Events biedt de originele Christmas Quiz aan! Omdat er mensen zijn die niet genoeg van de Kerst kunnen krijgen, kan deze op toepasselijke wijze het gehele jaar door gespeeld worden.

Quiz: de quiz bestaande uit vragen, muziek- en filmfragmenten, is geheel in winterse kerstsferen, vooruitkijkend naar de gezellige kerstdagen! Met een mooie kerstmuts op, gaan de teams met elkaar de kennisstrijd aan. Deze quiz wordt gepresenteerd door onze eigen Kerstliefhebbende quizmaster, wie met een hoop winterse kennis alle deelnemers een onvergetelijke avond weet te bezorgen!

Locatie Quiz: ABC Events organiseert quizzen op eigen locaties in Amsterdam, Haarlem, Garderen, Utrecht en Breda. Daarnaast is het ook mogelijk een Quiz te verzorgen op een door u gekozen locatie.

Bent u geïnteresseerd in deze Christmas kennisquiz of heeft u nog vragen? Vul hieronder het aanvraagformulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Aanvraagformulier

Naam *

Organisatie

Email *

Straat

Postcode

Plaats

Telefoon nummer*

Evenement Informatie

Aantal personen*

Datum

Budget

Hoe ziet u het evenement voor u?

U kan ons uiteraard altijd bellen: 023-574 83 79

Heeft u persoonlijke aanvullende wensen? Neem gerust contact met ons op zodat wij deze kunnen bespreken.

Extra informatie

Thema

, ,

Tijdsduur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste met een beoordeling

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Wij bellen u graag binnen twee werkdagen terug. Laat hieronder uw contactgegevens achter en de gewenste tijd om contact met u op te nemen.

Naam *

Telefoon nummer*

Gewenste Tijd

Extra opmerkingen

Jan Tademaweg 49,
2031 CT Haarlem

E: info@abc-events.nl
T: (023) 574 83 79
F: (084) 229 61 12

Over ABC Events

ABC Events is een evenementenbureau dat diverse bedrijfsuitjes, evenementen, workshops, themafeesten, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten en groepsuitjes organiseert. We verzorgen zowel indoor als outdoor activiteiten.

Social Media

NIEUWSBRIEF

Top