• Ter land, ter zee en in de lucht!

  • Uw partner voor al uw actieve (zakelijke) events.

  • Kunnen wij u helpen? Bel ons op 023 574 83 79. Of wij bellen u terug!

Après Ski Quiz

Prijsindicatie 35.00 p.p.

0 out of 5

Vanaf 20 personen

Bij ABC Events heeft u geen wintersport nodig om in de Après Ski stemming te komen, wij bieden de ultieme Après Ski Quiz! Een quiz vol befaamde Après Ski nummers, weetjes, lederhozen, Tiroler jurken en speciale Après Ski opdrachten. Een unieke vragenstrijd in combinatie met het uitvoeren van diverse typische Après Ski activiteiten. Hoe snel bent u met uw team op ski’s?

Quiz: mee hossen op Après Ski muziek, de polonaise dansen en nog veel meer gezelligheid! Deze Après ski quiz bestaat uit diverse fysieke opdrachten en vragenrondes, en wordt geleid door een doorgewinterde Après ski quizmaster! De quizruimte wordt volledig gedecoreerd in feestelijke Après Ski stijl. Ieder team staat achter een eigen quizdesk inclusief ‘zwaailamp’.

Locatie Quiz: ABC Events organiseert quizzen op eigen locaties in Amsterdam, Haarlem, Garderen, Utrecht en Breda. Daarnaast is het ook mogelijk een quiz te verzorgen op een door u gekozen locatie.

Gelegenheid uitje: zoekt u een gezellige afsluiter voor een vergadering, een bedrijfsuitje of juist invulling voor een vrijgezellenfeest? Wij kunnen de quiz aan elke gelegenheid aanpassen. Dient de quiz ter ere van een vrijgezellenfeest? Dan wacht de vrijgezel een speciale opdracht!

Winnaar: het winnende team verdient een heuse Après Ski prijs waarna de alom bekende borrel start zoals het hoort bij de Après ski!

Bent u geïnteresseerd in deze gezellige quiz of heeft u nog vragen? Vul hieronder het aanvraagformulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Aanvraagformulier

Naam *

Organisatie

Email *

Straat

Postcode

Plaats

Telefoon nummer*

Evenement Informatie

Aantal personen*

Datum

Budget

Hoe ziet u het evenement voor u?

U kan ons uiteraard altijd bellen: 023-574 83 79

Heeft u persoonlijke aanvullende wensen? Neem gerust contact met ons op zodat wij deze kunnen bespreken.

Extra informatie

Thema

, ,

Tijdsduur

Aantal personen

, ,

Prijs

Locatie

, ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste met een beoordeling

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Wij bellen u graag binnen twee werkdagen terug. Laat hieronder uw contactgegevens achter en de gewenste tijd om contact met u op te nemen.

Naam *

Telefoon nummer*

Gewenste Tijd

Extra opmerkingen

Best beoordeeld

Recent toegevoegd

Uitgelicht

Jan Tademaweg 49,
2031 CT Haarlem

E: info@abc-events.nl
T: (023) 574 83 79
F: (084) 229 61 12

Over ABC Events

ABC Events is een evenementenbureau dat diverse bedrijfsuitjes, evenementen, workshops, themafeesten, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten en groepsuitjes organiseert. We verzorgen zowel indoor als outdoor activiteiten.

Social Media

NIEUWSBRIEF

Top