• Ter land, ter zee en in de lucht!

  • Uw partner voor al uw actieve (zakelijke) events.

  • Kunnen wij u helpen? Bel ons op 023 574 83 79. Of wij bellen u terug!

Whatsapp City Game

Prijsindicatie 25.00 p.p.

0 out of 5

Vanaf 30 personen

Voor de echte social animals is er een grensverleggend teamspel midden door de stad of het bos o.l.v.: je Smartphone. Connected met een mysterieuze man via Whatsapp worden de deelnemers verzocht eigenaardige en ludieke opdrachten te volbrengen. Zijn ware naam is niet bekend maar kijk uit, want ‘niks gaat aan zijn ogen voorbij’.

Game: nadat elk team zich digitaal gemeld heeft bij de geheime commandant ontvangen ze de eerste coördinaten. Aangekomen bij het juiste punt, zullen ze de eerste opdracht binnen krijgen. Weten ze de juiste oplossing terug te sturen? Dan zullen ze de juiste nieuwe coördinaten ontvangen. Lukt dit niet? Pas dan op, je weet maar nooit waar je naartoe geleid wordt…

Borrel: na afloop van het evenement is er tijd om een drankje te drinken. Indien gewenst kunnen wij altijd een heerlijke lunch of diner verzorgen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Durft u de strijd aan of heeft u nog vragen? Vul hieronder het aanvraagformulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Aanvraagformulier

Naam *

Organisatie

Email *

Straat

Postcode

Plaats

Telefoon nummer*

Evenement Informatie

Aantal personen*

Datum

Budget

Hoe ziet u het evenement voor u?

U kan ons uiteraard altijd bellen: 023-574 83 79

Geen extra informatie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste met een beoordeling

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Wij bellen u graag binnen twee werkdagen terug. Laat hieronder uw contactgegevens achter en de gewenste tijd om contact met u op te nemen.

Naam *

Telefoon nummer*

Gewenste Tijd

Extra opmerkingen

Jan Tademaweg 49,
2031 CT Haarlem

E: info@abc-events.nl
T: (023) 574 83 79
F: (084) 229 61 12

Over ABC Events

ABC Events is een evenementenbureau dat diverse bedrijfsuitjes, evenementen, workshops, themafeesten, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten en groepsuitjes organiseert. We verzorgen zowel indoor als outdoor activiteiten.

Social Media

NIEUWSBRIEF

Top