• Ter land, ter zee en in de lucht!

  • Uw partner voor al uw actieve (zakelijke) events.

  • Kunnen wij u helpen? Bel ons op 023 574 83 79. Of wij bellen u terug!

Luxe Limousine Event

Prijsindicatie 95.00 p.p.

0 out of 5

Vanaf 18 personen

Altijd al de droom gehad om de weelde van een limousine in het echt te ervaren? Bij ABC Events mag u in het luxueuze gevaarte instappen en van het comfort genieten. Deze zal u in VIP-stijl vervoeren voor een ‘gezellig avondje uit’. Schijn bedriegt... Ook VIPs hebben crisis, dus eerst moeten de deelnemers het verdienen. Een routespel, geleid door je SmartPhone zal de teams te voet sturen richting eindlocatie.

Evenement: zodra de stretched limousines zijn gearriveerd wordt het spannend: stappen er BN’ers uit? Nog veel beter, de champagne staat gekoeld klaar voor het gezelschap, en men mag zelf in de limousines plaatsnemen. Proost! De limousines brengen het gezelschap naar het centrum van Haarlem, maar de eindlocatie blijft onbekend. Plotseling springen de monitoren in de limousines aan en volgt er een belangrijke videoboodschap. Zijn de champagneglazen leeg en is de videoboodschap afgelopen? Dan wordt men gedropt, is de luxe beëindigd en is het tijd voor actie; een routespel.

Whatsapp spel: de route is afhankelijk van de antwoorden op de vragen, die verkregen worden via Whatsapp. Een smartphone per team is hierbij vereist. Hoe intelligenter het team, hoe korter de route. Welk team heeft de meeste kennis en komt zo snel mogelijk bij de dinerlocatie aan? Zodra alle gasten gearriveerd zijn, kunnen zij aan tafel voor een heerlijk diner. Hier zullen ze nagenieten van de unieke ervaring van de dag!

Start- en eindlocatie: startpunt ligt bij Velsen Zuid, nabij Haarlem. De opdrachten en instructies brengen de teams naar uw gewenste eindlocatie. Andere locaties zijn mogelijk tegen een meerprijs.

Wilt u deze luxe ook ervaren, of heeft u nog vragen? Vul hieronder het aanvraagformulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Aanvraagformulier

Naam *

Organisatie

Email *

Straat

Postcode

Plaats

Telefoon nummer*

Evenement Informatie

Aantal personen*

Datum

Budget

Hoe ziet u het evenement voor u?

U kan ons uiteraard altijd bellen: 023-574 83 79

Heeft u persoonlijke aanvullende wensen? Neem gerust contact met ons op zodat wij deze kunnen bespreken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste met een beoordeling

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Wij bellen u graag binnen twee werkdagen terug. Laat hieronder uw contactgegevens achter en de gewenste tijd om contact met u op te nemen.

Naam *

Telefoon nummer*

Gewenste Tijd

Extra opmerkingen

Best beoordeeld

Recent toegevoegd

Jan Tademaweg 49,
2031 CT Haarlem

E: info@abc-events.nl
T: (023) 574 83 79
F: (084) 229 61 12

Over ABC Events

ABC Events is een evenementenbureau dat diverse bedrijfsuitjes, evenementen, workshops, themafeesten, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten en groepsuitjes organiseert. We verzorgen zowel indoor als outdoor activiteiten.

Social Media

NIEUWSBRIEF

Top