• Ter land, ter zee en in de lucht!

  • Uw partner voor al uw actieve (zakelijke) events.

  • Kunnen wij u helpen? Bel ons op 023 574 83 79. Of wij bellen u terug!

DAF Zuiderzee Race

Prijsindicatie 250.00 p.p.

0 out of 5

Vanaf 16 personen

Rally langs de Vecht met authentieke legervoertuigen gecombineerd met een regatta op Klippers in de Zuiderzee. Een unieke race en zeer geschikt voor adrenaline junkies. Welk team keert huiswaarts met de “DAF Zuiderzee Race bokaal”?

Locatie evenement: In de ochtend worden de deelnemers ontvangen bij Fort H te Muiden, waar Korporaal Jan iedereen van een briefing zal voorzien. De teams ontvangen hun uitrusting, "mission materials" en de instructeurs van Jan Soldaat geven per team een speciale voertuiginstructie. Rally: de DAF Zuiderzee Race start met een rally, uitgevoerd met authentieke legervoertuigen. De rally voert de teams door de prachtige omgeving langs de Vecht, waarbij de teams opdrachten dienen te voltooien. Wat houdt de middag in? Dat blijft voorlopig onbekend...

Lunch: Wanneer de voertuigen zijn gearriveerd op het hoofdkwartier, zal de tocht worden vervolgd op authentieke Klippers. Hier staat een uitgebreide lunch klaar waarbij de teams worden geïnstrueerd over de Regatta.

Race op de Zuiderzee: na instructies van de schippers worden alle schepen aan de startlijn verwacht, waar het startschip hen opwacht. Zodra de luide scheepshoorn klinkt, moeten alle zeilen door de teams worden bijgezet, de race is officieel van start. De schepen mogen grotendeels door de deelnemers zelf gevaren worden, echter zullen de schippers vanzelfsprekend “stand-by” staan om aanvullende instructies te geven. Langs de finishlijn ligt het finishschip om de aankomsttijden van de deelnemers te noteren. Deze score in combinatie met de resultaten van de rally bepaalt het winnende team dat huiswaarts zal keren met de "DAF Zuiderzee Race Bokaal".

Durft u de strijd aan, of heeft u nog vragen? Vul hieronder het aanvraagformulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Aanvraagformulier

Naam *

Organisatie

Email *

Straat

Postcode

Plaats

Telefoon nummer*

Evenement Informatie

Aantal personen*

Datum

Budget

Hoe ziet u het evenement voor u?

U kan ons uiteraard altijd bellen: 023-574 83 79

Geen extra informatie.

Extra informatie

Thema

, , ,

Tijdsduur

Aantal personen

, ,

Prijs

Locatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste met een beoordeling

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Wij bellen u graag binnen twee werkdagen terug. Laat hieronder uw contactgegevens achter en de gewenste tijd om contact met u op te nemen.

Naam *

Telefoon nummer*

Gewenste Tijd

Extra opmerkingen

Best beoordeeld

Recent toegevoegd

Jan Tademaweg 49,
2031 CT Haarlem

E: info@abc-events.nl
T: (023) 574 83 79
F: (084) 229 61 12

Over ABC Events

ABC Events is een evenementenbureau dat diverse bedrijfsuitjes, evenementen, workshops, themafeesten, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten en groepsuitjes organiseert. We verzorgen zowel indoor als outdoor activiteiten.

Social Media

NIEUWSBRIEF

Top