Even voorstellen..

Deze week is er een nieuwe stagiaire begonnen op het kantoor van ABC Events; Larissa.
Zij zal ons de aankomende maanden ondersteunen bij onze werkzaamheden! Ook zal zij mee helpen met de uitvoering van onze evenementen, wellicht zien jullie haar binnenkort tijdens jullie evenement!

“Mijn naam is Larissa en ik ben bijna 20 jaar, op 31 december om precies te zijn!
Ik zit op dit moment in mijn tweede en tevens mijn laatste jaar van de MBO4 opleiding Marketing & Communicatie. Hierbij heb ik het uitstroom profiel Medewerker Evenementenorganisatie gekozen. Ik heb naast dit uitstroomprofiel er ook voor gekozen om het profiel Assistent Communicatie er bij te doen. Ik vind festivals en evenementen erg leuk en wil hier later dan ook mee verder, vandaar dat ik voor deze opleiding gekozen heb.

Ik heb gekozen voor een stage bij ABC Events, omdat dit een bedrijf is dat met evenementen werkt, voornamelijk bedrijfsevenementen, een branche die ik nog niet heel goed ken. Ik ben beter bekend met festivals maar wil graag meer leren over de diverse evenementen die er zijn. Ik hoop te leren hoe je een (bedrijfs)evenement van a tot z organiseert, zodat ik dit mee kan nemen voor de toekomst wanneer ik zelf ook werkzaam ben binnen de evenementenbranche”.

larissa

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.