Nieuw bij ABC Events – Kerstmarkt tour in Zuid-Limburg

Sinds een paar weken staan onze witte DAF voertuigen in Limburg. In de nabije toekomst zijn al onze evenementen ook in het zuiden van het land te beleven! Als kennismaking organiseert ABC Events een Kerstmarkt tour in het prachtige zuiden van Limburg.

De winter komt er weer aan, tijd voor de openhaard, kaarsen en gezelligheid. Doordat het vroeger donker wordt, kunnen we weer genieten van de prachtig verlichte en versierde huizen en straten. Geniet van het uitzicht vanuit onze witte dafjes terwijl u naar de knusse Kerstmarkten rijdt. Zoek de unieke Kerstsfeer op in zuid Limburg!

Bezoek de mooie Kerstmarkten in onder andere Weert, Maastricht, Valkenburg, Hasselt en Aken. De witte voertuigen rijden van Kerstmarkt naar Kerstmarkt tussen de mooie winterse landschappen van Limburg door. De voertuigen zijn geheel in winterse sferen met heerlijke gluhwein, warme dekens, verlichting, muziek, decoratie en vooral gezelligheid!

Ook zin in dit feestelijke en sfeervolle evenement? Neem contact met ons op voor meer informatie, beschikbaarheid en kosten.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.