Even voorstellen..

Deze week zijn er twee nieuwe stagiaires begonnen op het kantoor van ABC Events; Iris en Ashley.
Zij zullen ons de aankomende maanden ondersteunen bij onze werkzaamheden. Ook zullen zij mee helpen met de uitvoering van onze evenementen, wellicht zien jullie deze twee meiden binnenkort tijdens jullie evenement!

iris

“Mijn naam is Iris en ik ben 23 jaar oud. Op dit moment zit ik in mijn derde jaar van de opleiding Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs. Voordat ik aan deze stage begon, heb ik vijf maanden hospitality management gestudeerd aan de Hogeschool Inholland Rotterdam. Zelf houd ik van festivals en evenementen, vandaar mijn interesse in deze branche.

Ik heb bewust voor stage bij ABC Events gekozen omdat zij een kleinschalig bedrijf zijn. Dit leek mij dan ook een mooie gelegenheid om deze branche te ontdekken en verkennen. Het leukste aan het bedrijf vindt ik dat zij voor iedereen evenementen orangiseren van vrijgezellenuitjes to incentives. Wat ik vooral hier wil leren hier is hoe een evenement daadwerkelijk tot stand komt en de uitvoering daarvan niet te vergeten!”.

Ashley

“Hallo, ik ben Ashley, ik ben 24 jaar en ik kom uit Amsterdam. In maart word ik 25 jaar oud. Ik volg de opleiding marketing, communicatie en evenementenorganisatie met als uitstroomprofiel de evenementen. Ik volg deze opleiding op het ROC van Amsterdam op het college zuid. Deze opleiding duurt 3 jaar, waarvan ik nu in mijn laatste examenjaar zit. Organiseren gaat mij behoorlijk makkelijk af en ik vind voor bijna alles direct een oplossing. Vandaar de keuze voor mij voor deze opleiding.

Ik heb gekozen voor ABC Events vanwege de diversiteit in het aanbod. Veel bedrijfsfeestjes of uitjes worden gezien als de standaard borrels of avondje uit eten. Maar ABC Events heeft meer te bieden. En zelfs nog meer dan de gemiddelde evenementenorganisatie, deze organisatie heeft de oudste legertrucks in het bezit. Waardoor het een dag wordt om nooit meer te vergeten. En juist dat is voor mij de reden om evenementen te organiseren. Ik hoop daarom ook op ieder gebied binnen deze organisatie iets meer te leren dan bij andere organisaties. En wie weet zie je mij nog een keer terug tijdens een evenement!

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.