De mobilisatie

Deze missie start bij Spaarnwoude in Velsen, nabij Haarlem. Deze onopvallende locatie ligt op steenworp afstand van de Stelling van Amsterdam, waar u tijdens de rally langs een aantal forten zult rijden. Na een briefing onder het genot van koffie en thee ontvangt ieder team een koffer met geheime instructies. De missie gaat nu van start.

Bij het aanschouwen van onze oude legervoertuigen waant u zich even terug in de tijd. De ronkende voertuigen staan inmiddels voor u en uw collega's in colonne gereed!

Onder begeleiding van een teamcaptain starten de teams nu met de rally. De opdrachten en instructies voeren de teams langs diverse forten en objecten uit de Stelling van Amsterdam op weg naar het einddoel.

Het einddoel

Aangekomen bij het einddoel strijdt u om de eer tegen uw collega's, vrienden of familie. U krijgt een paintballuitrusting en uitgebreide instructies. De frontlinie waarin u opereert is erg uitgestrekt en biedt veel plaatsen waar u zich kunt verschansen. Op deze plek zal intensief gestreden worden. Welk team is snel, inventief en onzichtbaar voor de vijand? Één team zal de eer opstrijken, maar is dit team ook de uiteindelijke winnaar? De opdrachten die u eerder met de voertuigen heeft uitgevoerd tellen immers ook mee. Iedereen heeft dus in principe een gelijke kans op de overwinning.

Na de prijsuitreiking krijgt u van de korporaal als dank voor de inzet een wijnproeverij aangeboden met de lekkerste wijnen uit Frankrijk.

Vanzelfsprekend kunnen wij aansluitend op de wijnproeverij een heerlijke BBQ voor u verzorgen.

 

Locatie: Paintball Spaarnwoude (andere locaties in overleg mogelijk)

Duur van het evenement:  5 uur

Aantal personen:  vanaf 16 t/m 500 deelnemers

Prijsindicatie:  € 89,00 p.p.

 

 

 

 

Thema's

t1
t2
t3
t4
t5
t6

Meest geboekt

tbm2
tvl3
var7
Meer evenementen