DAF Zuiderzee Race

De DAF Zuiderzee Race is een rally langs de Vecht met authentieke legervoertuigen gecombineerd met een regatta op Klippers in de Zuiderzee. Een unieke race en zeer geschikt voor adrenalinejunkies. Welk team keert huiswaarts met de “DAF Zuiderzee Race bokaal”?

Locatie evenement

In de ochtend worden de deelnemers ontvangen te Muiden, waar Korporaal Jan iedereen van een briefing zal voorzien. De teams ontvangen hun uitrusting (mission materials) en de instructeurs van Jan Soldaat geven per team een speciale voertuiginstructie.

Rally

De DAF Zuiderzee Race start met een rally, uitgevoerd met authentieke legervoertuigen. De rally voert de teams ’s ochtends door de prachtige omgeving langs de Vecht, waarbij de teams opdrachten dienen te voltooien. Wat houdt de middag in? Dat blijft voorlopig onbekend...

Lunch

Wanneer de voertuigen zijn gearriveerd op het hoofdkwartier, zal de tocht worden vervolgd op authentieke Klippers. Maar eerst staat er bij het hoofdkwartier een uitgebreide lunch klaar. Tijdens de lunch worden de teams worden geïnstrueerd over de regatta met de Klippers.

Race op de Zuiderzee

Na instructies van de schippers worden alle schepen aan de startlijn verwacht, waar het startschip hen opwacht. Zodra de luide scheepshoorn klinkt, moeten alle zeilen door de teams worden bijgezet, de race is officieel van start. De schepen mogen grotendeels door de deelnemers zelf gevaren worden, echter zullen de schippers vanzelfsprekend “stand-by” staan om aanvullende instructies te geven. Langs de finishlijn ligt het finishschip om de aankomsttijden van de deelnemers te noteren. Deze score in combinatie met de resultaten van de rally bepaalt het winnende team dat huiswaarts zal keren met de "DAF Zuiderzee Race Bokaal".

 

 

Duur van het evenement: 4 uur

Aantal personen:  vanaf 16 t/m 200 deelnemers (meer of minder op aanvraag)

Prijsindicatie:  € 300,00 p.p.  excl. btw

 

Heeft u een vraag?  E-mail of Bel ons  023 - 574 83 79

 

Thema's

t1
t2
t3
t4
t5
t6

Meest geboekt

tcg4
ral11
tar1
Meer evenementen