DAF 33 Rally

Op zoek naar een rally in originele voertuigen? Wat dacht u van de DAF 33, ook wel bekend als de Truttenschudder. Deze voertuigen worden niet meer gemaakt en dat maakt ze extra bijzonder.

De locatie

Met deze leuke voertuigen, zonder alle luxes van de huidige tijd zoals stuurbekrachtiging en stoelverwarming, gaat u op pad door mooie landschappen. Waar? Dat bepaalt u. Wij maken overal in Nederland mooie routes, speciaal voor u. Kies zelf een start- en eindlocatie, of laat ons u helpen.

De Rally

U wordt ontvangen op de locatie met een kop koffie/thee en wat lekkers. Wat dit is verschilt per locatie. Dan gaat de rally van start. Als eerste worden er teams gemaakt en krijgt u uitleg over de voertuigen. Hoe kunt u deze besturen? Dat leert u ter plekke. Autorijbewijs is verplicht. Vervolgens krijgt u een handout waarin de route, vragen en opdrachten staan voor onderweg. Ook krijgt u een tas mee met lekkere versnaperingen.

Wie voert de rally het beste uit? Snelheid is niet van belang, u dient zo min mogelijk kilometers te rijden en zo veel mogelijk vragen en opdrachten juist te hebben uitgevoerd. En deze zijn gegarandeerd vol lol.

Duur van het evenement: 4 uur Aantal personen:  vanaf 12 t/m 140 deelnemers (meer of minder op aanvraag). Prijsindicatie:  €400,- per kever, €1000,- rally maken, €500,- organisatiekosten

 

Duur van het evenement: 4 uur

Aantal personen: vanaf 12 t/m 140 deelnemers (meer of minder op aanvraag)

Prijsindicatie:
vanaf € 400,00 per voertuig, € 1000,00 rally maken,  €500,00 organisatiekosten.
prijzen excl. btw

 

Heeft u een vraag? E-mail of Bel ons 023 - 574 83 79

 

DAF 33 team ABC

DAF-33

  

 

 

 

 

Thema's

t1
t2
t3
t4
t5
t6

Meest geboekt

tvl3
tar1
var7
Meer evenementen