Bomkoffer Escape Game

Er is op centraal station een koffer gevonden die tikt en het is aan jullie om deze onschadelijk te maken. Open de koffer, start de timer en ga aan de slag met deze race tegen de klok. Lukt het jullie om de opdrachten juist uit te voeren en ervoor te zorgen dat de bomkoffer niet ontploft?

Bent u opzoek naar een leuk uitje dat u thuis of op locatie kunt uitvoeren? Houdt u van een goede uitdaging en race tegen de klok? En bent u niet bang voor wat spanning en adrenaline? Dan is de Bomkoffer Escape Game het perfecte spel voor u.

Ontvangst

Het spel is te spelen in Haarlem, waar wij speciaal voor u een ruimte hebben ingericht in onze loods. U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en een korte instructie over het spel. Daarna wordt u naar de ruimte geleid en gaat het spel starten. De klok tikt! Dit spel is ook thuis te spelen. U krijgt het opgestuurd of wij komen het brengen (afhankelijk van de locatie).

Verloop van het spel

De tijd wordt gestart en is het aan u om de opdrachten juist uit te voeren voordat de tijd om is. Hierbij draait het onder andere om precisie, denkvermogen en inlevingsvermogen. Heeft u een spel opgelost en wilt u meer? Wij hebben verschillende versies met nieuwe opdrachten, dus u kunt het spel vaker dan één keer spelen. Indien u genoeg adrenaline heeft gehad voor één dag, sluit u de bomkoffer en keert u weer terug naar de normale wereld.

Wilt u nog nagenieten van een drankje en hapje? Dat is mogelijk. Zowel bij ons op de locatie, als bij een restaurant of café in de buurt. 

Duur van het evenement: 20 tot 99 minuten per spel

Aantal personen: vanaf 2 personen

Prijsindicatie: vanaf € 50,00 (excl. verzendkosten)

 

Heeft u een vraag? E-mail of Bel ons 023 - 574 83 79

 

Bomkoffer-challange

bomkoffer-huren 

 

Thema's

t1
t2
t3
t4
t5
t6

Meest geboekt

var7
tbm2
tvl3
Meer evenementen