Bedrijfsuitje zeilen

Wilt u graag met uw bedrijfsuitje zeilen? ABC Events maakt het voor u mogelijk! Tijdens het evenement neemt u zelf de touwtjes in handen en leert u tijdens het bedrijfsuitje zeilen. Allereerst krijgt u instructies van onze ervaren zeilinstructeurs, afhankelijk van de vaardigheden van de deelnemers verzorgen wij een training op uw eigen niveau.

Diverse schepen
ABC Events biedt bij uw bedrijfsuitje zeilen een keuze uit diverse schepen aan. Zo kunt u ervoor kiezen om met uw bedrijfsuitje te zeilen met een Valk, Klipper of scherpe jacht. Uiteraard verzorgen we zeiltochten en zeilwedstrijden in combinatie met andere evenementen uit ons programma.

Teambuilding zeilen
Op de schepen hebben alle teamleden hun eigen taken en verantwoordelijkheden. De teamcaptain stuurt de mensen aan en dus bent u aan het teambuilding zeilen. U leert zeilen en samenwerken in één. Dit maakt uw bedrijfsuitje zeilen niet alleen leuk, maar zeker ook leerzaam!

U kunt bij ABC Events met uw bedrijf zeilen op diverse meren. Het vaargebied bestaat uit een aantal schitterende locaties in de Randstad, zoals het Uitgeester-, Alkmaarder- en het IJsselmeer. Op verzoek kunnen wij evenementen verzorgen op andere locaties in Nederland of zelfs in het buitenland. Voor meer informatie hierover, zie incentives.

Uw bedrijfsuitje zeilen betekent dus: frisse lucht, mooie boten, samenwerken, teambuilding, bij elkaar zijn en een hoop gezelligheid. Kortom; genieten, met altijd een positieve ervaring als eindresultaat.
Klik hier om een overzicht te krijgen van al onze evenementen op het water!